MUTUA MADRID OPEN DE TENNIS

Zverev tomba Nadal a la Caja Mágica

• El tennista alemany ha eliminat als quarts de final el número 2 mallorquí i cinc vegades campió del torneig (6-4 i 6-4)

1
Jaume Pujol-Galceran

No hi haurà sisè títol per a Rafael Nadal a Madrid aquest any. Alexander Zverev ha tallat el camí a la Caja Mágica del cinc vegades campió del torneig a l’eliminar el número 2 mundial als quarts de final per 6-4 i 6-4.

El tennista alemany, número 6 mundial i campió del torneig el 2018, ha imposat el seu potent joc per tombar Nadal que no ha trobat la fórmula de frenar Zverev. Malgrat haver començat el partit intens i agressiu per fer el primer ‘break’ i avançar-se 4-2 en el primer set, Nadal s’ha vist superat per un rival molt sòlid que li ha donat la volta al marcador. El tennista alemany ha trencat immediatament la sacada del mallorquí (4-3) i de nou en el següent joc (5-4) per apuntar-se la primera màniga en 49 minuts.

Rodet a la pista

En la segona Zverev ha continuat amb el rodet sobre el terra de la central Manuel Santana, imposant el seu ritme poderós, jugant molt dur, buscant el cop definitiu, sense contemplacions, guanyadors de dreta, de revés i fins i tot pujant a la volea.

Nadal no veia la manera de frenar la pressió de l’alemany. El tennista mallorquí ha salvat el primer ‘break point’ del partit en un llarg joc de nou minuts. Però Zverev continuava amb el seu objectiu, assegurant els seus serveis i molt valent a la recerca del ‘break’ que ha arribat al cinquè joc (3-2).

Nadal estava tocat i Zverev ha pogut decidir el partit en el setè joc en el qual ha deixat escapar dos ‘break points’ davant un Nadal que salvava el primer KO a base d’èpica i el suport del públic.

Nadal no ha pogut donar la volta al marcador com altres vegades. Zverev en el seu primer ‘match ball’ ha certificat la victòria en 1 hora i 42 minuts.