TENNIS

Carla Suárez supera el seu càncer i jugarà Roland Garros

  • La tennista canària ha anunciat a les xarxes socials la seva curació del limfoma de Hodgkin que li va ser detectat el 2020

Carla Suárez supera el seu càncer i jugarà Roland Garros
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Carla Suárez ha anunciat aquest dijous que ha superat el limfoma de Hodgkin que li van detectar el setembre del 2020, i que, malgrat les revisions preceptives a les quals s’haurà de sotmetre en tres mesos, preveu tornar al circuit professional per jugar Roland Garros.

«És un altre pas endavant en aquest llarg camí. Avui, per fi, acabo el tractament i ja puc dir que he superat el limfoma. Han sigut uns mesos diferents, on he hagut d’afrontar una realitat que no coneixia de primera mà. Tenint disciplina i escoltant en tot moment el consell mèdic, s’han posat les bases per superar la malaltia», ha manifestat la tennista canària

«Gratitud infinita»

Notícies relacionades

A partir d’ara i com a control Carla Suárez haurà de realitzar una revisió preventiva d’aquí tres mesos per controlar l’evolució posterior al tractament. «Vull aprofitar per mostrar la meva gratitud infinita als sanitaris que ens cuiden dia a dia, especialment al personal mèdic que m’ha donat confiança i esperança en tot moment durant la meva lluita. Aquest factor humà és fonamental per tirar endavant en moments així i em sento afortunada per haver comptat també amb aquest recolzament. Molta força i molts ànims també als que segueixen en la lluita», ha afirmat l’esportista.

En el seu ànim per tornar a la competició i tenir èxit a la seva carrera esportiva a les pistes, la tennista (94 mundial, actualment) ha desenvolupat un pla d’entrenament progressiu des del mes de març passat amb la intenció de poder jugar Roland Garros, on té garantit el seu accés al torneig que començarà el 30 de maig.