TENNIS

Espanya passa a les semifinals de l’ATP Cup sense Nadal

  • Pablo Carreño dona el punt decisiu de l’eliminatòria davant Grècia.

  • L’equip espanyol s’enfrontarà a Itàlia.

  • La Sèrbia de Djokovic cau en els dobles decisiu davant Alemanya.

Espanya passa a les semifinals de l’ATP Cup sense Nadal
1
Es llegeix en minuts

La victòria de Pablo Carreño en l’eliminatòria davant Grècia ha classificat Espanya per a les semifinals de l’ATP Cup, en què es creuarà amb Itàlia. El tennista asturià ha guanyat el punt decisiu al vèncer Michail Pervolarakis per 6-4 i 6-4, mentre que en el segon partit, intranscendent per a la classificació, Roberto Bautista ha caigut davant Stefanos Tsitsipas (7-5, 7-5) i l’equip espanyol ha renunciat a jugar el punt dels dobles després que Carreño tingués unes molèsties abdominals en l’escalfament.

Espanya ha accedit a la penúltima ronda del torneig malgrat perdre amb Grècia (2-1) i sense que Rafael Nadal pogués jugar com a precaució per les seves molèsties a l’esquena de cara a l’Obert d’Austràlia que començarà dilluns, 8 de febrer. L’altra semifinal de l’ATP Cup enfrontarà Alemanya i Rússia, després d’eliminar, respectivament, Sèrbia (2-1) i França (2-1).

Notícies relacionades

Carreño serà l’encarregat d’obrir aquest dissabte l’eliminatòria contra Itàlia davant Fabio Fognini i posteriorment Bautista s’enfrontarà a Matteo Berrettini.

El campió eliminat

Sèrbia, campió del torneig, no podrà defensar el títol de l’any passat a l’haver caigut Djokovic i Cacic en el ‘super-tie-break’ del decisiu partit de dobles davant Zverev i Struff per 7-6 (4), 5-7 i 10-7. En els partits d’individuals Struff ha derrotat Lajovic (3-6, 6-3, 6-4) i Djokovic, Zverev (6-7 (3), 6-2, 7-5). .