ALARMA ALS EUA

La seu de l'Obert dels EUA de tennis serà un hospital

L'autoritats sanitàries de Nova York transformen el recinte en un centre mèdic per a malalts de coronavirus

jdomenech51104449 new york  united states   08 09 2019   rafael nadal of spain200331093254

jdomenech51104449 new york united states 08 09 2019 rafael nadal of spain200331093254 / JUSTIN LANE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació de Tennis dels Estats Units (USTA) va informar que les instal·lacions del Centre Nacional de Tennis Billie Jean King, seu del torneig US Open, serà utilitzat per allotjar 350 llits d’hospital, de manera temporal, i preparar paquets alimentaris durant la pandèmia de coronavirus.

El portaveu de l’USTA, Chris Widmaier, va dir que una àrea on se situen les pistes cobertes començarà a convertir-se en una instal·lació mèdica a partir d’aquest dimarts.

Les autoritats estatals i locals de Nova York intenten incrementar la seva capacitat hospitalària a 87.000 llits que els permeti fer front a la pandèmia del coronavirus que afecta de manera més agressiva tot l’estat de Nova York.

Widmaier va afegir que la cuina de l’estadi Louis Armstrong, la segona de més capacitat del complex que allotja el Grand Slam programat a realitzar-se a finals d’agost, serà utilitzada per a l’elaboració de 25.000 paquets d’aliments al dia destinats a pacients, treballadors, voluntaris i nens de la ciutat.

Notícies relacionades

L’USTA va dir inicialment que mantindria el complex obert perquè les persones poguessin prendre lliçons o practiquessin tennis. Però l’organització va canviar d’opinió poc després i va anunciar el tancament del complex al públic quan es va implementar la quarantena a tota la ciutat.

Les autoritats locals i estatals ja treballen també en la instal·lació d’un gran hospital a l’àrea de l’emblemàtic Central Park.