Lluita contra el Covid-19

Federer dona un milió d'euros per a les famílies sense recursos suïsses

«Aquests són temps difícils per a tothom i ningú s'hauria de quedar-se enrere», diu l'ex-número 1 que anima altres esportistes a fer el mateix

federer

federer / WILLIAM WEST (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Efe

El tennista suís Roger Federer i la seva dona Mirka Vavrinec han donat un milió de francs suïssos «per a les famílies més vulnerables» d’aquest país, segons han anunciat tots dos a les seves xarxes socials.

Notícies relacionades

«Aquests són temps difícils per a tothom i ningú hauria de quedar-se enrere», diu el matrimoni. «Mirka i jo hem decidit personalment donar un milió de francs suïssos per a les famílies més vulnerables de Suïssa. La nostra contribució és només el principi. Esperem que d’altres s’uneixin per recolzar més famílies necessitades. Junts podem superar aquesta crisi! Mantén-te sa!», assenyalen en el missatge acompanyat per una fotografia de tots dos.

Federer, quart del món, es troba recuperant-se de l’artroscòpia al genoll dret realitzat el 20 de febrer, per la qual hauria d’estar de baixa almenys quatre mesos. El circuit ATP i el de la WTA estan suspesos, de moment, fins al 7 de juny.