nou triomf

Nadal segueix endavant en el torneig d'Acapulco i parla del coronavirus

«Tant de bo es pari l'epidèmia, i no només pels Jocs, sinó per la humanitat», afirma el tennista mallorquí

MEX6191. ACAPULCO, 27/02/2020.- El tenista español Rafa Nadal devuelve la pelota al serbio Miomir Kecmanovic este miércoles durante el partido del Abierto Mexicano de Tenis celebrado en Acapulco, en el estado de Guerrero (México). EFE/David Guzmán

MEX6191. ACAPULCO, 27/02/2020.- El tenista español Rafa Nadal devuelve la pelota al serbio Miomir Kecmanovic este miércoles durante el partido del Abierto Mexicano de Tenis celebrado en Acapulco, en el estado de Guerrero (México). EFE/David Guzmán / David Guzmán (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Rafael Nadal va derrotar per 6-2 i 7-5 el tennista serbi Miomir Kecmanovic i es va classificar als quarts de final de l’Open Mexicà de Tennis que es disputa a Acapulco. Nadal, segon del rànquing de l’ATP, va guanyar cinc jocs en 24 minuts per posar-se 5-0. Semblava una nit tranquil·la, però el jove rival, que no va obtenir cap punt amb el seu primer servei, va mantenir la sacada en el sisè joc i va sorprendre amb una ruptura en el setè abans de sucumbir 6-2.

Notícies relacionades

Per a la segona màniga el serbi va millorar molt i va tutejar Nadal, a qui va portar a un 3-3. En el vuitè joc el tennista mallorquí va guanyar un punt amb un ‘drive’ paral·lel des del fons de la pista i va provocar una ruptura que Kecmanovic no li va deixar confirmar amb la seva sacada per posar el marcador 5-5. El duel es va decidir en el 12è joc, quan Nadal va obligar el rival a jugar perfectament, cosa impossible davant del número dos del món, que va mostrar haver recuperat la forma després de diverses setmanes sense jugar.

Als quarts de final, Nadal s’enfrontarà al coreà Soowoo Kwon, número 76 del món, que va eliminar el serbi Dusan Lajovic per 7-6 (2), 6-0. La sorpresa del dia la va protagonitzar el nord-americà Tommy Paul, arribat del torneig de classificació, que va eliminar per 6-3, 6-4 l’alemany Alexander Zverev, segon favorit i setè de la classificació mundial.

«Tant de bo es pari l’epidèmia, per la humanitat»

«Tant de bo que es trobi el remei que freni l’epidèmia del coronavirus, però no només perquè pugui afectar els Jocs Olímpics de Tòquio, sinó per la humanitat», va afirmar Nadal després de la seva victòria quan li van preguntar per l’epidèmia. «Tant de bo es controli, que se’n trobi el remei i es pari aquesta incertesa, aquesta psicosi, aquesta por», va afegir el tennista mallorquí.