valor de la raqueta

Carlos Alcaraz aconsegueix amb 16 anys la seva primera victòria ATP

El jove tennista murcià derrota Albert Ramos en el torneig de Rio de Janeiro

18/02/2020 Carlos Alcaraz en el torneo de Río

18/02/2020 Carlos Alcaraz en el torneo de Río / FOTOJUMP (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

El jove tennista espanyol Carlos Alcaraz, de 16 anys, ha aconseguit la primera victòria ATP de la seva carrera després d’imposar-se al seu compatriota Albert Ramos en el seu debut en el torneig de Rio de Janeiro (Brasil), de categoria ATP 500 i que es disputa sobre terra batuda, després d’una jornada que també ha deixat els triomfs de Pablo Andújar i Pedro Martínez i les eliminacions de Fernando VerdascoRoberto Carballés i Alejandro Davidovich.

Notícies relacionades

Alcaraz, que va accedir al torneig gràcies a una invitació de l’organització, va sorprendre Ramos, setè cap de sèrie, després de més de tres hores i mitja de partit (7-6, 4-6 i 7-6). El murcià, entrenat per l’exnúmero u mundial Juan Carlos Ferrero i 407 del rànquing mundial, va aconseguir el seu primer punt ATP amb tan sols 14 anys i ara s’apunta el seu triomf inaugural en el circuit mundial.

«Sempre surto a la pista amb la idea de guanyar sense importar el rival perquè si no creus que pots guanyar, no has de jugar. Recordaré aquest torneig durant tota la meva vida», va dir Alcaraz després de batre un rival que li dobla l’edat i abans d’enfrontar-se en vuitens de final amb l’argentí Federico Coria.