l'Obert d'Austràlia

Carla Suárez, eliminada a Melbourne

La tennista canària s'acomiada del torneig al caure en tres sets davant de la polonesa Swiatek

Melbourne (Australia), 23/01/2020.- Carla Suarez Navarro of Spain in action during her women’s singles second round match against Iga Swiatek of Poland at the Australian Open Grand Slam tennis tournament in Melbourne, Australia, 23 January 2020. (Tenis, Abierto, Polonia, España) EFE/EPA/LYNN BO BO

Melbourne (Australia), 23/01/2020.- Carla Suarez Navarro of Spain in action during her women’s singles second round match against Iga Swiatek of Poland at the Australian Open Grand Slam tennis tournament in Melbourne, Australia, 23 January 2020. (Tenis, Abierto, Polonia, España) EFE/EPA/LYNN BO BO / LYNN BO BO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Carla Suárez va caure en segona ronda davant de la polonesa Iga Swiatek, després de perdre per 6-3 i 7-5, en el que va ser el seu últim partit en l’Obert d’Austràlia. «És un torneig en què tenim totes les facilitats del món, arribem sempre a Melbourne després de tenir un període llarg a casa. Sobretot, també perquè el públic el disfruta moltíssim. Ha sigut un lloc amb molt bons partits per a mi. Tot això el fa especial», va analitzar Suárez sobre el que ha suposat aquesta competició per a ella al llarg de la seva carrera.

Notícies relacionades

Respecte al partit, la tennista canària va tenir l’ocasió de forçar un set definitiu després de recuperar el trencament fins a dues ocasions, però, finalment, la polonesa va tancar un llarg joc després de diversos avantatges que va segellar la victòria al seu favor.

Suárez, que va explicar que les seves expectatives per a aquesta temporada són les mateixes malgrat que sigui el seu últim any en el circuit, va igualar la seva actuació del 2019 a Melbourne Park, on també es va acomiadar en segona ronda.

Victòria de Muguruza

Garbiñe Muguruza va superar una prova de nivell després de sobreposar-se a l’exigent matx que li va plantejar la local Ajla Tomljanovic i va vèncer per un lluitat 6-3, 3-6 i 6-3 en un partit que va arribar a les dues hores i vint minuts. En canvi, Jaume Munar no va complir en un duel possibilitats davant de l’australià Alexei Popyrin al caure amb claredat per 6-2, 7-6 (5) i 6-2 en segona ronda. Així mateix, Pedro Martínez va caure dignament davant del rus Daniïl Medvédev (4) per 7-5, 6-1 i 6-3, en un partit celebrat a la pista Margaret Court per tancar la seva millor setmana com a professional després d’arribar per primera vegada la segona ronda d’un Grand Slam. Quant als favorits, l’alemany Alexander Zverev (7) va complir davant del bielorús Egor Gerasimov, a qui va derrotar per 7-6 (5), 6-4 i 7-5. Precisament, el tennista alemany serà el rival de Fernando Verdasco, que va superar el favorit Nikoloz Basilaixvili (26) per 4-6, 7-6 (5), 6-4 i 6-4 .