TORNEIG DE WIMBLEDON

Carla Suárez repeteix tercera ronda a Wimbledon

La tennista canària supera la francesa Parmentier i es manté com l'única representant espanyola en la cita d'herba

marcosl48931870 tennis   wimbledon   all england lawn tennis and croquet clu190704171739

marcosl48931870 tennis wimbledon all england lawn tennis and croquet clu190704171739 / TOBY MELVILLE

1
Es llegeix en minuts

Carla Suárez tornarà a estar en la tercera ronda de Wimbledon, com l’any passat al vèncer la francesa Pauline Parmentier per 7-6 (7-2) i 7-6 (7-4). La tennista canària és l’única representant espanyola que queda en el torneig després de les eliminacions en la primera ronda de Garbiñe MuguruzaSara Sorribes Paula Badosa. És la quarta vegada que Carla Suárez arriba a aquesta ronda en el torneig anglès on va debutar el 2003, i el seu millor resultat fins al moment han sigut dos vuitens de final el 2013 i el 2016.

L’espanyola, de 30 anys i número 31 al mundial, que en la primera ronda ha superat l’australiana Samanth Stosur (6-2, 7-5), s’ha imposat a Parmentier (posició 88 al mundial), que havia superat en la primera ronda a la russa Maria Xarapòva, que es va retirar en el tercer set, amb 5-0 en contra. Suárez va començar nerviosa i es va trobar de sortida amb un 5-2 en contra que va aconseguir remuntar quan es va tranquil·litzar i va jugar amb paciència fins a forçar el ‘tie-break’ i guanyar el primer set. La sacada i el ‘passing shot’ van ser claus per a la seva recuperació. Possiblement l’entrenament que va fer el dia anterior amb l’australià Nick Kyrgios, rival de Nadal, la va ajudar a afrontar el partit.

En el segon, Carla Suárez també va estar a baix al marcador (1-3) però va recuperar la situació amb un joc intel·ligent davant de la tennista francesa, massa ansiosa.  Parmentier va aconseguir forçar el ‘tie break’, salvant abans tres ‘match ball’, però en el joc decisiu els seus errors van permetre a Carla Suárez prendre un avantatge definitiu de 6-1.

La campiona Kerber, eliminada

Notícies relacionades

Carla Suárez s’hauria d’haver enfrontat, en la tercera ronda del torneig, a Angelique Kerber, actual campiona del torneig i exnúmero 1 mundial, però la tennista alemanya s’ha acomiadat de l’All England Tennis Club amb una inesperada derrota davant de la nord-americana Lauren Davis (95 mundial), que ha donat una nova sorpresa en el torneig i l’ha derrotat per 2-6, 6-2 i 6-1.

Tots els resultats i el programa dels partits al web oficial de Wimbledon