més enllà de la raqueta

Acció solidària de Muguruza i David Ferrer en un menjador social de Miami

Diversos tennistes que participen en l'Obert de la capital de Florida s'afegeixen a actes benèfics

ferrer-muguruza / periodico

1
Es llegeix en minuts

David Ferrer i Garbiñe Muguruza han participat en una iniciativa solidària al marge de l’obert de tennis de Miami en què van donar menjar a desemparats en un menjador social local. Abillats amb una gorra de malla al cap, els espanyols van anar a l’alberg Miami Rescue Mission, on van omplir les safates dels indigents amb arròs, potatge de mongetes (fesols), puré de patata, amanida i carn.

Muguruza i Ferrer van estar acompanyats dels seus col·legues Borac CoricGrigor Dimitrov i Anett Kontaveit, que, en fila, anaven atenent amb un somriure mig centenar de desemparats. "És una sensació diferent, és la primera vegada que ho faig, i és difícil, però ajudem de la millor manera possible", va dir a Efe Muguruza. Ferrer va afegir que va aprofitar l’oportunitat de poder anar a aquest centre social obert en aquesta ciutat del sud de Florida el 1922 i que confia a poder participar en moltes altres accions solidàries més com aquesta en el futur.

Competició fins al dia 31

Notícies relacionades

L’Obert de Miami, que va començar aquest dilluns i es prolongarà fins al dia 31 d’aquest mes, va celebrar un dia de servei social anomenat Miami Open Unites, que va incloure classes de tennis, replantar un jardí comunitari, donar menjar a persones sense llar, rentar gossos i visitar nens malalts.

Junt amb aquests tennistes, l’argentíDiego Schwartzman, el xilè Nicolas Jarry i l’espanyol Roberto Bautista, entre molts d’altres, es van afegir a aquesta iniciativa solidària.