COPA FEDERACIÓ DE TENNIS

Espanya es jugarà a Bèlgica l'ascens al Grup Mundial

jcarmengol46884786 fra11  kitakyushu  japan   09 02 2019   georgina garcia pere190212135057

jcarmengol46884786 fra11 kitakyushu japan 09 02 2019 georgina garcia pere190212135057 / JIJI PRESS

1
Es llegeix en minuts

L’equip espanyol de la Copa Federació s’enfrontarà amb Bèlgica, en terres belgues, en l’eliminatòriad’ascens al Grup Mundial, segons va determinar el sorteig realitzat aquest dimarts a la seu de la Federació Internacional de Tennis (ITF) a Londres.

En la cerimònia, dirigida pel president de l’ITF, David Haggerty, va sortir que la República Txeca jugarà contra el Canadà en terres txeques, els Estats Units s’enfrontaran amb Suïssa en terreny americà, Alemanya visitarà Letònia i Espanya, capitanejada per Anabel Medina (i després del seu triomf a domicili davant del Japó), viatjarà a Bèlgica.

Per a aquesta decisiva eliminatòria, la capitana espanyola intentarà comptar amb les millors raquetes espanyoles, Garbiñe Muguruza i Carla Suárez, que no van ser presents en l’eliminatòria del Japó.

Espanya es va ficar al bombo de les eliminatòries d’ascens al Grup Mundial al vèncer agònicament el Japó per 3-2 el cap de setmana passat gràcies a una heroica Georgina García, que va aconseguir els tres punts que es jugava, dos d’individuals i un de dobles.

Bèlgica, dirigida per Johan van Herck, compta amb tres jugadores situades entre les 53 millors del món,Elise Mertens (21), Alison van Uytvanck (50), Kirsten Flipkens (53), i la doblista Ysaline Bonaventure. El conjunt belga ve de perdre contra França per 3-1 en la primera ronda del Grup Mundial disputada a Lieja.

Notícies relacionades

També es van sortejar les eliminatòries d’ascens al Grup Mundial II, en què Rússia jugarà contraItàliaen terres russes, el Japó contra Holanda en terres nipones, el Kazakhstan contra la Gran Bretanya en terres britàniques i el Brasil contra Eslovàquia, en terreny eslovac.

Les eliminatòries es disputaran el cap de setmana del 20 i 21 d’abril, la mateixa data en què es jugaran les semifinals del torneig entre Austràlia-Bielorússia i França-Romania.