Només queda Muguruza

Una Carla Suárez lesionada cau a Austràlia

La jugadora canària perd contra la ucraïnesa de 18 anys Yastremska

Spain’s Carla Suarez Navarro leaves the court following her second round loss to Ukraine’s Dayana Yastremska at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 17, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)

Spain’s Carla Suarez Navarro leaves the court following her second round loss to Ukraine’s Dayana Yastremska at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 17, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) / Mark Schiefelbein (AP)

1
Es llegeix en minuts

Carla Suárez (23) va caure en la segona ronda de l’Open d’Austràlia contra la ucraïnesa de 18 anys Dayana Yastremska per 6-3, 3-6 i 6-1, en un partit en què la canària va jugar minvada per les molèsties físiques que arrossega des de fa un mes.

Notícies relacionades

Després de l’eliminació de Suárez, la representació espanyola en el quadro femení es redueix a Garbiñe Muguruza, que s’enfrontarà en l’últim torn d’aquest dijous a la britànica Johanna Konta.

La tennista canària es realitzarà les proves mèdiques pertinents, segons va comunicar en la roda de premsa posterior a la seva última victòria, per saber l’abast d’una lesió que no li permet oferir el seu màxim nivell.

Temes:

Carla Suárez