OBERT D'AUSTRÀLIA

Muguruza i Carla Suárez, endavant a Melbourne

Les dues principals raquetes femenines espanyoles comencen el torneig amb bon peu

Tennis - Australian Open - First Round - Melbourne Park, Melbourne, Australia, January 15, 2019. Spainâ¿¿s Garbine Muguruza in action during the match against China’s Zheng Saisai. REUTERS/Aly Song / ALY SONG (REUTERS)

Tennis - Australian Open - First Round - Melbourne Park, Melbourne, Australia, January 15, 2019. Spainâ¿¿s Garbine Muguruza in action during the match against China’s Zheng Saisai. REUTERS/Aly Song
carla-suarez

/

1
Es llegeix en minuts

Garbiñe Muguruza (18) va començar amb bon peu la seva etapa a l’Obert d’Austràlia després de vèncer contundentment per 6-2 i 6-2 la xinesa Saisai Zheng, 40a jugadora mundial. La jugadora espanyola no va patir cap molèstia física, després que va decidir recentment no jugar el dobles mixt a la Copa Hopman per uns problemes a la cuixa dreta, i va igualar la seva marca de l’edició passada, en què va caure en segona ronda davant de la taiwanesa Su-Wei Hsieh.

La principal candidata espanyola a coronar-se a Melbourne Park va dominar a partir d’un bon servei, ja que va jugar pràcticament un 80 per cent dels punts amb primers i va concedir tan sols un joc al servei en l’últim tram del partit. Muguruza, que va assolir els quarts de final a Melbourne Park el 2017, tindrà un enfrontament exigent a la segona ronda davant la britànica Johanna Konta, que va vèncer l’australiana Ajla Tomljanovic per un ajustat 7-6 (4), 2-6 i 7-6 (7).

Una altra victòria

Notícies relacionades

Carla Suárez va aconseguir en la seva estrena a Melbourne la primera victòria de l’any després de vèncer per 7-5 i 6-2 la jove francesa de 17 anys Clara Burel, que va anar al torneig amb una invitació. La jugadora canària, que va perdre als quarts de final de la passada edició contra la danesa Caroline Wozniacki (3), va aconseguir sobreposar-se al tram de dubtes viscut durant part del primer set davant una valenta Burel, 551a de la llista WTA.

Suárez, que va caure eliminada en les primeres rondes dels tornejos de Brisbane i Sydney, s’enfrontarà ara a la guanyadora del partit entre la veterana australiana Samantha Stosur i la ucraïnesa Dayana Yastremska. "Les molèsties no milloren gaire però som aquí i hem de seguir endavant amb el que hi ha. Quan acabi a Melbourne miraré seriosament l’abast de la lesió", va explicar en una roda de premsa la tennista canària després de la victòria.

L’actuació masculina

<strong>Pablo Carreño</strong> (23), que va perdre davant del croat <strong>Marin Cilic</strong> (6) en els vuitens de final del 2018, va patir per doblegar l’italià procedent de la prèvia <strong>Luca Vanni</strong>, a qui va vèncer per 6-7 (5), 2-6, 6-3, 5-7 i 6-4 en gairebé quatre hores de partit.