L'OPEN DELS EUA DE TENNIS

Carreño avança a la segona ronda sense problemes

L'asturià derrota Jaziri i s'enfrontarà amb Sousa, botxí de Marcel Granollers

jcarmengol44752292 winston salem  nc   august 23  pablo carreno busta of spain 180828213043

jcarmengol44752292 winston salem nc august 23 pablo carreno busta of spain 180828213043 / Jared C Tilton

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pablo Carreño no va trobar cap obstacle en el tunisià Malek Jaziri per avançar a la segona ronda del’Open dels EUA de tennis, el quart i últim Grand Slam de la temporada. El puixant tennista asturià, 12è cap de sèrie, va desarborar Jaziri en tres sets, per 7-5, 6-2 i 6-2, i es va assegurar un segon partit a Nova York, que jugarà contra Joao Sousa. El portuguès, per cert, va ser el botxí d’un altre dels pocs espanyols d’aquesta segona jornada, Marcel Granollers, que va sucumbir amb facilitat per 6-2, 6-2 i 6-3 en menys de dues hores.

Un altre dia amb molta calor al Billie Jean King Center de Flushing Meadows, Carreño es va mostrar molt superior a Jaziri, que a partir de mitjans del segon set ja va començar a jugar-se-la en cada cop d’una manera imprudent. L’espanyol va aprofitar la circumstància per desfer-se del seu rival amb sorprenent facilitat.

Públic apassionat

Granollers, en canvi, no va tenir ni una opció contra Sousa, i el català no va recórrer a la calor desmesurada per justificar la seva ensopegada. “La calor no va tenir la culpa, Joao ha sigut superior a mi. En cap moment tenia possibilitat de donar la volta al partit”, va dir als periodistes el jugador català. “Fa molta calor, molta humitat i no és gens fàcil, però són les mateixes condicions per a tothom”, va afirmar el tennista, que va recomanar hidratar-se perquè “aguantar no és gens fàcil” aquest dimarts que veu termòmetres a 34 graus centígrads, però ofereix sensació tèrmica de 40ºC.

Notícies relacionades

Granollers es va mostrar satisfet amb l’ambient del torneig nord-americà i el seu nivell de soroll i sarau, que altres jugadors han lamentat, li va semblar normal, perquè opina que la gent “és molt apassionada”. En aquest sentit, va assenyalar que mentre jugava a la pista número nou va escoltar els crits del públic en l’espai contigu. “Estàs jugant al costat i pot molestar-te una mica, però és agradable quan jugues i el públic està en el partit i t’ho fa sentir així”, va reconèixer.

Granollers es va mostrar decidit a “continuar millorant” durant una temporada en què no ha “jugat bé” en els Grand Slam però sí que ha sigut “capaç de competir amb el que tenia i passar una prèvia”, cosa que no va aconseguir a Roland Garros ni Wimbledon.