VICTÒRIA SENSE PROBLEMES

Carla Suárez, endavant a Roland Garros

La tennista canària supera la primera ronda a París al guanyar la croata Konjuh per 6-0 i 6-1

carla-1

carla-1 / CHRISTOPHE SIMON (AFP)

1

Deu anys després de la seva primera aparició a Roland Garros, Carla Suárez ha començat la seva participació en el torneig de manera contundent a l’imposar-se a la croata Ana Konjuh (104 mundial) per 6-0 i 6-1, en 42 minuts.

La primera vegada que la tennista canària va trepitjar les pistes de Roland Garros ho va fer, amb 18 anys, després de superar la fase prèvia i assolir els quarts de final del torneig, la seva millor classificació, repetida també el 2012.  "És el segon Grand Slam de la temporada i em sento amb moltes ganes de competir i vinc amb les il·lusions intactes. Físicament i mentalment em sento fresca", va declarar l’espanyola, número 23 mundial, en la seva arribada a París. Carla Suárez s’enfrontarà en segona ronda a la grega Maria Sakkari o a la luxemburguesa Mandi Mineral.

Tots els resultats del torneig a la pàgina oficial de Roland Garros.