EMBOLIC A MIAMI

Retrets, baralles verbals i intercanvi de desqualificacions entre Verdasco i tennistes australians

"Verdasco és el paio més amargat", va escriure i després va esborrar Kyrgios a Twitter

Retrets, baralles verbals i intercanvi de desqualificacions entre Verdasco i tennistes australians

CLIVE BRUNSKILL (AFP)

2
Es llegeix en minuts

L'intens partit que van viure a Miami Fernando Verdasco i Thanasi Kokkinakis va tenir el seu moment més acalorat després que l'espanyol demanés l'expulsió d'un espectador que l'estava molestant i que va resultar ser el pare del tennista australià. El madrileny va acabar guanyant per 3-6, 6-4 i 7-6, en unes pistes de Key Biscayne en què David Ferrer i Garbiñe Muguruza van dir adeu.

En un moment del tercer set, l'australià es va queixar al jutge de cadira que Verdasco estava "parlant" en cada punt durant la seva rutina de servei. Llavors, el jugador madrileny va intervenir i va dir al jutge de cadira que el que hauria de fer era expulsar un espectador que sí que l'estava molestant a ell entre el primer i el segon servei i que així no podia sacar.

La discussió

Ja asseguts cadascun a la seva butaca, va començar un intercanvi de retrets entre els dos jugadors en què l'espanyol va assegurar a Kokkinakis que no li volia faltar al respecte, però que estava parlant amb el jutge de cadira perquè hi havia un espectador que l'estava molestant. "Però ell no t'està faltant al respecte, és el meu pare, així que m'està afectant a mi", va dir l'australià, i Verdasco va dir que l'espectador de qui ell parlava no era el seu pare.

Quan Kokkinakis li va explicar que efectivament es tractava del seu "fotut pare", Verdasco li va demanar disculpes i li va dir que es pensava que era el seu entrenador, però que, encara que fos el seu progenitor, no podia parlar entre el primer servei i el segon. Després del partit els dos jugadors es van donar la mà de manera freda i distant, i l'incident no va anar a més.

Les xarxes socials

Notícies relacionades

No obstant, la polèmica es va augmentar quan el tennista Nick Kyrgios, compatriota de Kokkinakis, va publicar en el transcurs del partit un missatge a Twitter en què deia que l'espanyol devia estar "frustrat" per les seves derrotes davant els australians. "Espero que TK (Thanasi Kokkinakis) guanyi el partit. Verdasco és el paio més amargat. Deu estar frustrat dels seus èxits passats contra els australians", va assegurar el polèmic tennista al seu missatge, que posteriorment va esborrar i en què no queda clar a què es refereix.

Verdasco no va trigar a contestar a través de la mateixa xarxa social, i li va dir que "quan es té el coratge de fer un tuit insultant un altre jugador es necessita tenir el mateix valor per no esborrar-lo". Aquest tuit, citat per Efe, tampoc figurava aquest dimarts al compte personal del tennista.