MELBOURNE SENSE ESPANYOLS

Wozniacki elimina Carla Suárez

Tennis - Australian Open - Quarterfinals - Rod Laver Arena, Melbourne, Australia, January 23, 2018. Spain’s Carla Suarez Navarro in action during her match against Denmark’s Caroline Wozniacki. REUTERS/Issei Kato

Tennis - Australian Open - Quarterfinals - Rod Laver Arena, Melbourne, Australia, January 23, 2018. Spain’s Carla Suarez Navarro in action during her match against Denmark’s Caroline Wozniacki. REUTERS/Issei Kato / ISSEI KATO (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
J.P.G / Barcelona

L'Open d'Austràlia s'ha quedat sense espanyols. A la baixa per lesió i abandonament de Rafael Nadal s'hi ha sumat aquest dimarts l'eliminació de Carla Suárez, en el torneig femení, en la ronda de quarts de final. La jugadora danesa Caroline Wozniacki va acabar imposant-se a la tennista canària, a qui va eliminar després d'un primer set en blanc per a la danesa, una segona mànega guanyada per l'espanyola en el desempat, i una tercera dominada per l'actual número 2 del món (6-0, 6-7 i 6-2).

 / TORU HANAI ( REUTERS) / Caroline Wozniacki, en acció davant Carla Suárez

.

Per tercera vegada a l'Open d'Austràlia i quarta en la seva carrera, Carla Suárez s'ha quedat frenada en els quarts de final d'un Grand Slam. Després d'encaixar el 6-0 inicial, la tennista espanyola ha començat a jugar el segon set de manera més agressiva i valenta, i ha aconseguit guanyar el primer joc després de 49 minuts de partit. No només això, després ha pogut trencar el servei de la danesa en blanc (3-2) i, encara que Wozniacki ha tornat a igualar el marcador (4-4), la tennista canària ha forçat el 'tie break', després de salvar una pilota de partit, amb 5-4 en contra, per apuntar-se finalment el set i empatar el partit.

Avantatge decisiu

Notícies relacionades

En la tercera mànega Wozniacki ha recuperat la intensitat del primer set, i després de trencar el servei de Carla Suárez en el tercer joc, ja no ha deixat escapar l'avantatge. A partir d'aleshores només ha cedit un altre joc, abans de classificar-se per a les semifinals, en 2 hores i 11 minuts, en el tercer 'match ball' de què ha disposat.

Wozniacki es jugarà l'accés a la final contra la poc coneguda tennista belga Elise Mertens, número 37 mundial, que als seus 22 anys juga el seu primer torneig de Grand Slam i que ha derrotat la ucraïnesa Elina Svitolina per un contundent 6-4 i 6-0, en a penes una hora i mitja de partit, i sense haver cedit encara cap set en el camí a les semifinals.