El cel de Barcelona es desperta ple de ‘chemtrails’: ¿per què?

Alfons Puertas / Observatori Fabra / RACAB

1
Es llegeix en minuts

Des de fa un parell de dies, el cel de Barcelona ofereix una imatge que es repeteix determinats dies. I aquest dimarts, la ciutat s’ha despertat amb el blau del cel enterbolit per innombrables esteles de condensació d’avions (‘chemtrails’).

El meteoròleg de l’Observatori Fabra de Barcelona Alfons Puertas ha captat la imatge d’aquests ‘chemtrails’ just a la sortida del sol.

Notícies relacionades

Els coneguts com a ‘chemtrails’ no són més que esteles de condensació: un inofensiu rastre que deixen els avions després del seu pas pel cel. Es tracta d’unes empremtes de vapor d’aigua condensat que es produeixen com a conseqüència del canvi de temperatura que pateixen els gasos despresos pels motors de les aeronaus. La seva aparició ha desencadenat nombroses teories conspiradores que remarquen que són perilloses, tòxiques o fruit d’un complot.

De fet, la seva aparició al cel apunta a una cosa molt més prosaica, com remarca el mateix Puertas: és imminent un canvi de temps, que arribarà a l’àrea de Barcelona a partir d’aquesta nit de la mà d’una DANA.

Temes:

Barcelona Avions