Previsió meteorològica

Temps a Catalunya, avui diumenge 16 d’abril del 2023: el sol regnarà

Dia de cel gairebé completament clar a la major part del territori i temperatures sense canvis

  • La catastròfica previsió per a l’estiu del 2023: «abrasador»

  • Mario Picazo fa un avís per a la setmana que ve

  • Mario Picazo insisteix en el temut fenomen que va agafant forma a poc a poc

Temps a Catalunya, avui diumenge 16 d’abril del 2023: el sol regnarà

ALFONS PUERTAS / OBSERVATORI FABRA (RACAB)

1
Es llegeix en minuts

Sense cap indici de precipitació (i allargant així una sequera que està situant els recursos hídrics en una posició crítica), aquest diumenge, 16 d’abril, la situació no variarà a penes respecte a dissabte; serà una jornada en la qual Catalunya disfrutarà del sol des de primera hora del dia i la nuvolositat quedarà de nou restringida a partir de mitja tarda a la meitat nord.

Un diumenge en què la mínima retrocedirà lleugerament i la màxima podria repuntar tímidament, i així ens deixarà de nou registres per sobre dels 25 ºC a la meitat sud interior i tocant els 20 ºC a tot el sector litoral.

Notícies relacionades

El vent en aquesta ocasió no tindrà el protagonisme dels últims dies i bufarà entre fluix i moderat de component oest a l’interior i amb la possibilitat molt ocasional d’alguna ratxa forta en gairebé qualsevol punt del territori.

De cara a dilluns s’espera un augment de la nuvolositat en el terç nord, amb la possibilitat d’algun xàfec a les comarques de l’interior del nord de la província de Barcelona i de les del sud de la de Girona. Temperatures, sense canvis.