Previsió meteorològica

Temps de Catalunya, avui dijous 30 de març del 2023: ¿cap als 30 graus?

El cap de setmana tornarà a refrescar i dissabte podria ploure

  • La doble bona notícia de Roberto Brasero per a Setmana Santa

  • L’Aemet torna a pronunciar-se sobre el temps per Setmana Santa: «Es confirma...»

Temps de Catalunya, avui dijous 30 de març del 2023: ¿cap als 30 graus?

EPC

1
Es llegeix en minuts

Catalunya arriba aquest dijous, 30 de març, als dies més intensos de l’episodi d’altes temperatures que està marcant la recta final del mes. No es descarta que algunes comarques arribin als 30 graus, una cosa insòlita en aquesta època de l’any. El cap de setmana tornarà a refrescar i, fins i tot, ploure.

Tot i que el cel es mantindrà bastant clar, núvols fins creuaran d’oest a est. Paral·lelament hi haurà alguns núvols baixos al litoral en diferents trams del dia. Un dia més, no s’esperen precipitacions.

L’autèntic protagonista de la jornada seran les temperatures. Les mínimes han pujat de manera considerable. I les altes pujaran de manera acusada a la meitat sud del prelitoral. Els valors màxims oscil·laran entre els 27 i els 29 graus, tot i que no es descarti que alguns punts arribin als 30. En la línia de la costa, els termòmetres no pujaran de manera tan decidida. A Girona podrien fins i tot baixar.

Notícies relacionades

El vent podria bufar amb força a les Terres de l’Ebre al final del dia.

A partir de divendres, les temperatures baixaran fins a arribar als valors més propis d’aquesta època de l’any. Dissabte i diumenge podrien registrar-se precipitacions a la meitat nord de Catalunya, algunes en forma de neu.