Previsió meteorològica

Temps de Catalunya, avui dimecres, 29 de març del 2023: dia de sol i més calor

Els termòmetres rondaran els 25 graus a comarques de l’interior

  • La doble bona notícia de Roberto Brasero per a Setmana Santa

  • Aemet: es confirmen els pitjors pronòstics per a finals de març

  • La previsió de Mario Picazo per a la primavera

Temps de Catalunya, avui dimecres, 29 de març del 2023: dia de sol i més calor

EPC

1
Es llegeix en minuts

Catalunya inicia aquest dimecres, 29 de març, la tan anunciada escalada dels termòmetres, en una jornada en què dominarà el cel serè. Després de dijous, quan les temperatures màximes tocaran sostre, es normalitzarà la situació, i fins i tot refrescarà.

Dominarà l’ambient assolellat, tot i que veurem estrats baixos a les comarques del sud i a l’Empordà. També circularan intervals de núvols alts i mitjans. No s’espera cap precipitació.

La pujada de les temperatures serà especialment destacada a les comarques de l’interior del nord-est. Els registres màxims oscil·laran entre els 24 i els 26 graus en aquestes zones. A les zones pròximes del litoral, els termòmetres no pujaran tant.

Hi haurà bancs de boira i de boirina a punts del terç sud, a l’Empordà i a la Catalunya central.

Notícies relacionades

El migjorn bufarà de vegades amb força al nord de la costa central i al sud de la Costa Brava. A la tarda, també hi haurà ratxes intenses al prelitoral sud i al sud de les comarques de Lleida.

Les temperatures tocaran sostre demà dijous. A partir de llavors, cauran fins a arribar a valors normals en aquesta època de l’any. Dissabte s’esperen precipitacions al nord i neu al vessant nord del Pirineu.