Predicció

Important canvi del temps des de divendres: ve una borrasca

  • Mario Picazo ja sap què passarà el cap de setmana

  • Jorge Rey respon el que tots es pregunten

Important canvi del temps des de divendres: ve una borrasca
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bona part de la península Ibèrica ha tingut aquesta setmana un temps clarament primaveral, gairebé preestival. Però la cosa comença a canviar aquest dijous i, sobretot, divendres. L’arribada d’una borrasca provocarà un descens de temperatures i pluges al terç nord i oest de la Península.

Les precipitacions seran més abundants, sobretot a Galícia i entorn del sistema Central. En la resta del país, especialment a l’est i sud de la península i als arxipèlags les pluges seran escasses al llarg de la setmana.

Notícies relacionades

 A últimes hores d’aquest dijous arribarà una borrasca per Galícia que es notarà en un augment del vent i els núvols en aquesta comunitat autònoma i amb pluges en la seva meitat oest. Divendres, el front associat a aquesta borrasca travessarà la Península d’oest a est però anirà perdent força en el seu recorregut.

Descens de temperatures

 El més significatiu divendres serà el clar descens tèrmic que seguirà dissabte, tot i que diumenge podrien tornar a pujar. El cap de setmana, dissabte i diumenge, després del pas del front les precipitacions quedaran acotades a l’extrem nord peninsular i hi haurà un temps més estable a la resta del país.