Meteorologia

Temps a Barcelona avui, dijous, 23 de juny: revetlla de Sant Joan per sortir a celebrar-la al carrer

  • ¿Quin temps farà per la revetlla de Sant Joan?

  • ¿Què és l’esclafit càlid que s’ha produït a Catalunya en aquests dies?

  • Recomanacions per a les altes temperatures

  • De la calitja al meteotsunami: aquests són els fenòmens que ens han assolat els últims mesos

Temps a Barcelona avui, dijous, 23 de juny: revetlla de Sant Joan per sortir a celebrar-la al carrer

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

És més que probable que aquest inici de setmana amb temps realment inestable hagi tingut més d’un barceloní amb l’ànima en suspens; aquells, i no són pocs, que volen celebrar la revetlla de Sant Joan a l’aire lliure sense haver d’estar constantment mirant el cel davant el temor d’un xàfec que aigualeixi aquesta nit tan especial.

Doncs tenim bones notícies per a ells i, és clar, per a la resta dels veïns de Barcelona, que aquest dijous, 23 de juny, podran disfrutar d’una nit que es presenta d’allò més serena, sense indici de pluja, i amb una temperatura que convida a sortir al carrer més que a quedar-se a casa –la mínima es quedarà en els 21ºC–.

Notícies relacionades

Això sí, mentre que la nit de la revetlla es presenta d’allò més plàcida, no es pot dir el mateix de les hores de llum solar que la precedeixen. Almenys fins al migdia el cel es presentarà encapotat i no es descarta algun xàfec esporàdic.

En definitiva, matí de temps inestable i nit ideal per estar a l’aire lliure i celebrar la revetlla amb els éssers estimats.