Previsió meteorològica

Temps a Catalunya avui, dimecres, 27 d’abril: dia tèrbol

La pols sahariana en suspensió tenyirà el cel a nombroses zones i pot provocar pluja amb fang

Temps a Catalunya avui, dimecres, 27 d’abril: dia tèrbol

EFE / JAUME SELLLART

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dia tèrbol i gris a Catalunya aquest dimecres, 27 d’abril. La nuvolositat associada a una borrasca al sud de la Península i, sobretot, la calima provocada per la pols sahariana en suspensió arrossegada pels migjorns faran que la jornada sigui lletja, tot i que amb escassa expectativa de pluja.

El cel s’anirà cobrint de sud a nord de núvols al llarg de la jornada. La nuvolositat serà més compacta a les comarques occidentals. Es preveuen precipitacions febles i disperses en qualsevol punt d’aquesta meitat oest de Catalunya. A partir del migdia pot ploure al vessant sud del Pirineu i el Prepirineu Occidental i a l’extrem sud. Les quantitats caigudes seran mínimes. La pluja, això sí, podrà anar acompanyada de fang per la pols sahariana, que també restarà visibilitat a diverses comarques.

Notícies relacionades

La temperatura mínima serà una mica més alta i les mínimes, en canvi, baixaran. Hi pot haver ratxes de vent moderat a la Costa Brava.

La borrasca que s’assenta al sud de la península Ibèrica mantindrà l’ambient tèrbol i ennuvolat aquest dijous. Divendres, en canvi, torna la bonança primaveral, a excepció de les comarques pirinenques.

Temes:

Girona