Clima inusual

Segon dia de temperatures primaverals a Catalunya

Els termòmetres tornen a superar els 20 graus en ple febrer però cauran a partir de dimarts

zentauroepp51509708 playa diciembre200131131153

zentauroepp51509708 playa diciembre200131131153 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La temperatura d’aquest dilluns torna a superar els 20 graus al prelitoral, l’interior i les valls del Pirineu. Per segon dia consecutiu, Catalunya torna a presentar un clima primaveral, tot i que s’espera que dimarts les temperatures comencin a tornar a la normalitat.

Alguns dels valors més elevats s’han produït a la Garrotxa, amb 24,7 graus, i Girona, amb 24,4.  A més, s’ha aconseguit el rècord de màxima al febrer també en estacions d’alta muntanya de la Cerdanya amb més de 17 anys de dades.

Descens a partir de dimarts

Notícies relacionades

Així mateix es confirma el descens notable de la temperatura a partir de dimarts amb possibilitat d’algunes precipitacions al nord de Catalunya, i es torna així a la normalitat en el temps corresponent al mes de febrer, segons informa el Servei Meteorològic de la Generalitat de Catalunya (Meteocat).

En el conjunt d’Espanya, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a aquest dilluns temps estable i aclarit a la península i les Balears, tot i que al final del dia pot augmentar la nuvolositat a Galícia i al Cantàbric, i calitja i vent fort a les Canàries.