Comença divendres, 21

Aquest hivern es preveu plujós a tot Espanya

La tardor ha sigut la setena més càlida des de 1965 i la cinquena d'aquest segle

leslie

leslie

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’estació hivernal, que començarà aquest divendres dia 21 a les 23.23 hores, es preveu, en general, normal quant a temperatures i plujosa a tot el país, tret de les illes Canàries, després de la setena tardor més càlida des de 1965 i el cinquè d’aquest segle.

Durant els propers mesos, les prediccions meteorològiques apunten un nou fenomen del Niño amb repercussions a escala mundial, i que a Espanya propiciarien que les borrasques "baixaran de latitud", per circular properes a la Península i afavorir més episodis de precipitacions generalitzades durant el període hivernal.

Notícies relacionades

Així ho ha explicat, Delia Gutiérrez, portaveu de l’Agència de Meteorologia (Aemet), durant la roda de premsa per presentar la predicció de l’hivern, l’anàlisi de la tardor i el resum climatològic del 2018.

Respecte a les temperatures, Gutiérrez ha remarcat la "inexistència ara com ara" de dades contundents que pronostiquin més o menys calor per a aquest hivern, tot i que amb "molta precaució" es podria avançar de l’existència d’algun indici que apunten a temperatures més agradables per als mesos de febrer i març. 

Temes:

Pluges Hivern