AQUESTA NIT

A propòsit de la criança

RTVE Catalunya inaugura un espai dedicat a la cura dels infants amb la sèrie ‘Això no és Suècia’ i l’espai ‘Farem el que podrem’ . 

A propòsit de la criança

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

RTVE Catalunya obre avui una nova franja els dissabtes a la nit dedicada a la criança amb l’emissió de la multipremiada sèrie Això no és Suècia i el programa de producció pròpia Farem el que podrem. S’emetran els primers capítols de les dues produccions a La 2, a les 20.20 h la sèrie i a les 21.00 h l’espai dirigit per Quique Quera i presentat per Gemma Nierga. Aquest primer programa se centra en la decisió de ser pare o mare. Els actors Clara Segura i David Selvas explicaran com va ser el procés de convertir-se en pares i com l’arribada dels seus fills i filles els va canviar la vida en tots els sentits.

En la ficció Això no és Suècia, dirigida i protagonitzada per Aina Clotet, la Mariana i el Samuel s’han mudat a un barri idíl·lic, el lloc perfecte on criar els seus fills, Lia i Max, d’una manera més natural i respectuosa. Aquest canvi coincideix també amb una inversió dels rols.