Així sona Stella Maris, les Spice Girls cristianes d’Amaia a ‘La Mesías’ que li canten a la Verge

Youtube

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Estimat creient. Som les germanes Puig Baró i juntes formem Stella Maris. El món està en greu perill, però encara el podem salvar cantant les nostres cançons a la Verge Maria. El nostre grup musical posarà Déu al centre de la nostra vida. Il·luminem el teu camí. ¡Segueix-nos!» És la carta de presentació de la ‘girl band’ de pop catòlica de’La Mesías’, la nova sèrie de Los Javis.

La ficció protagonitzada per Macarena García i Roger Casamajor, que acaba d’estrenar Movistar Plus+, segueix la història d’una família marcada per una mare amb deliris messiànics i en alguns dels seus episodis apareixen els videoclips de Stella Maris, aquesta mena de Spice Girls cristianes capitanejades per l’‘extriomfeta’ Amaia Romero, que debuta aquí com a actriu.

«No dubtis de la teva fe»

De forma paral·lela a l’estrena de la sèrie, el grup d’aquestes sis germanes fictícies (del qual també forma part una de les ballarines de Rigoberta Bandini al seu ‘Ay mamá’ del Benidorm Fest) ha llançat a les xarxes el videoclip de la seva primera cançó, titulada amb el mateix nom de la banda, ‘Stella Maris’. «Cada setmana publicarem un nou vídeo musical dedicat a l’amor a Crist», avancen.

A les imatges, molt ‘kitch’, podem veure l’eurovisiva Amaia i les seves ‘germanes’ il·luminant les ànimes perdudes. «No dubtis de la teva fe. És forta com un pal»; «Mai et perdràs seguint aquesta estrella amb GPS gratis», rapegen en un vídeo molt colorista i on molts han volgut veure reminiscències de la banda de pop cristiana Flos Mariae.

Notícies relacionades

Tot i que ni Los Javis ni Movistar Plus+ esmenten explícitament Flos Mariae en cap moment de la sèrie, els internautes no van trigar a veure una clara referència al grup format per les germanes Bellido, que es van fer virals el 2014 amb videoclips com ‘Amén’, ‘¿Qué me pasa?’ i ‘A mi paso’.

De fet, quan es va anunciar la producció de la sèrie, part de les integrants de Flos Mariae van emetre un comunicat en el qual anunciaven possibles accions legals contra Los Javis: «Estem en contra que s’utilitzi el nom de Flos Mariae per donar a conèixer la sèrie titulada ’La Mesías’. Mai ho hem autoritzat ni se’ns ha demanat permís per a aquesta finalitat. Ens reservem el dret a prendre accions legals en el cas que mitjançant la sèrie es cometi un delicte d’injúries contra el nostre dret a l’honor».