El flasca de David Beckham a Victoria per dir que ve «de classe obrera»

Netflix

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La docusèrie de Netflix sobre David Beckham ha revelat alguns detalls de la vida del futbolista, com la depressió per la qual va passar fa uns anys, però també ha deixat moments divertits. El que s’està fent més viral és el gran flasca que l’exmadridista dirigeix a la seva dona en el primer dels quatre episodis, quan la ‘Spice pija’ assegura que, com el seu marit, ella ve d’una família modesta.

«Venim de famílies que han treballat molt. Som de classe obrera», afirma amb rotunditat la cantant i empresària en el primer dels quatre episodis de la docusèrie.

Davant d’aquesta afirmació, el mateix Beckham treu el cap per la porta des d’una habitació contigua i no dubta a dirigir a la seva dona una pregunta enverinada: «¿Amb quin cotxe et portava el teu pare a l’escola quan eres petita? Sigues sincera».

Ella, conscient que la resposta no la deixarà en bon lloc, intenta justificar-se com pot. «El meu pare. No és una resposta fàcil... Depèn...», titubeja.

La parella entra llavors en bucle, entre la insistència del futbolista (a qui només se li veu el cap) i les voltes de la seva dona. Finalment, la cantant i empresària claudica i confessa: «D’acord, en els 80 el meu pare tenia un Rolls Royce».

Més bromes de la parella

«Gràcies», conclou Beckham la conversa amb un somriure, i deixa en evidència la seva dona.

No és l’únic moment de conya entre la parella. En el segon episodi, per exemple, Beckham fa broma al dir que aprecien poc en la seva família la seva obsessió per l’ordre.

I quan la seva dona s’afanya a sortir de casa ironitzant que el futbolista és «perfecte», ell li pregunta on va. «A treballar a la fàbrica de moda», li respon la cantant, davant l’estranyesa del seu marit, tot i que al poc acaba confessant que va «a l’esteticista».

La ‘venjança’ de la mare

Notícies relacionades

La que també té sornegueria és la mare de Beckham, que explica que, després de l’assetjament que va patir el seu fill per part de la premsa britànica, van tenir la seva ‘petita venjança’.

Va ser quan li van carregar el compte d’un sopar familiar a un periodista de ‘The Sun’ que s’allotjaven al mateix hotel que ells.