Audiovisual català

TV-3 i Catalunya Ràdio es transformaran en 3Cat

La CCMA invertirà 30 milions d’euros en la nova plataforma de TV-3

TV-3 i Catalunya Ràdio es transformaran en 3Cat

TVC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

TV-3 i Catalunya Ràdio es fusionaran en una única i nova marca: 3Cat. Així ho ha anunciat avui la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, en una roda de premsa en la qual també s’ha presentat la nova imatge del grup, un logotip en color magenta amb les lletres de la nova marca.

Notícies relacionades

El procés de renovació constarà de sis fases i culminarà amb la integració total de la nova marca en tots els continguts de TV-3 i Catalunya Ràdio. El canvi arribarà abans a Catalunya Ràdio, que passarà a denominar-se CatRàdio a partir del setembre. Més endavant arribarà el de TV-3, que es transformarà en 3Cat. 3Cat serà també el nom de la nova plataforma de ‘streaming’ de la CCMA que s’estrenarà el 2024.

Factoria de continguts en català

«De la unió de les dues marques històriques i més pròximes a la ciutadania, de la unió de TV-3 i Catalunya Ràdio i de tots els seus valors, avui neix la nova marca que ens identifica i ens defineix com la gran factoria de continguts audiovisuals de servei públic i en català que distribuirem a totes les finestres», ha afirmat Romà.