Test mediàtic

Sánchez guanya Feijóo en audiència a ‘El programa de Ana Rosa’

Feijóo guanya Sánchez en audiència a ‘El hormiguero’

Pedro Sánchez a Ana Rosa: «El problema és que no tenen res contra meu»

Les cinc perles de Sánchez a ‘El programa de Ana Rosa’

Sánchez guanya Feijóo en audiència a ‘El programa de Ana Rosa’
2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El test mediàtic als candidats a les eleccions generals del pròxim 23J segueix en marxa. Si fa uns dies el pols es va prendre a ‘El hormiguero’, on el guanyador d’aquest primer ‘combat’ va ser Alberto Núñez Feijóo (tot i que a Catalunya es va girar la truita), ara el ring l’ha posat ‘El programa de Ana Rosa’ i el vencedor ha sigut Pedro Sánchez.

Així, mentre que la visita del candidat del PP es va saldar aquest dilluns amb 351.000 teleespectadors i un 16,7% de quota de pantalla, l’entrevista d’Ana Rosa Quintana al líder del PSOE va sumar aquest dimarts 475.000 espectadors i un 22,5%, amb gairebé 1 milió de contactes. En els dos casos, la xerrada de la presentadora amb els polítics va ser d’entorn na hora (el programa dura quatre hores i mitja), tot i que va acabar de forma bastant dispar.

Mentre que Ana Rosa va acomiadar dilluns Feijóo amb un ‘lapsus’ que va fer parlar molt a les xarxes (l’entrevista va acabar amb la frase: «Moltíssimes gràcies, president»), dimarts el clima va estar més caldejat amb Sánchez. «Vostè no descriu, està opinant», li va etzibar la presentadora el candidat socialista, que no acudia al programa des de feia quatre anys.

El precedent d’‘El hormiguero’

Notícies relacionades

La visita dels candidats de les pròximes eleccions generals a ‘El hormiguero’, en canvi, es va saldar amb una victòria de Feijóo, l’entrevista del qual la van veure 3.079.000 espectadors a tot Espanya i va tenir una quota de pantalla del 25,9%, davant els 2.922.000 que van veure la de Pedro Sánchez (el 22,8%) en el xou de Pablo Motos. No obstant, segons les dades de Kantar Media, Pedro Sánchez va congregar 337.000 espectadors a Catalunya a ‘El hormiguero’ i Alberto Núñez Feijóo, en canvi, es va quedar 54.000 persones per sota, amb un total de 283.000.

Cara a cara dilluns vinent

Dilluns vinent 10 de juliol, a partir de les 22.00 hores, Sánchez i Feijóo s’enfrontaran cara a cara en un debat a Atresmedia moderat per Ana Pastor i Vicente Vallés.