Pedro Sánchez va obtenir més audiència que Alberto Núñez Feijóo a ‘El hormiguero’ a Catalunya

Pedro Sánchez va obtenir més audiència que Alberto Núñez Feijóo a ‘El hormiguero’ a Catalunya

EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La participació de Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo a ‘El hormiguero’ s’ha convertit en un dels tests mediàtics més rellevants de la precampanya electoral de les eleccions generals del 23J. Tot i que hi van assistir amb un dia de diferència, les seves intervencions en el programa que dirigeix Pablo Motos van ser el preludi del cara a cara que protagonitzaran el 10 de juliol també davant les càmeres del grup Atresmedia. I si parlem de les audiències obtingudes a Catalunya, en aquest primer ‘combat’ el guanyador ha sigut el candidat del PSOE.

Segons dades de Kantar Media, Pedro Sánchez va congregar 337.000 espectadors a Catalunya dimarts passat. Alberto Núñez Feijóo, en canvi, es va quedar 54.000 persones per sota, amb un total de 283.000.

L’actual president del Govern, que acudia per primera vegada a ‘El hormiguero’, programa considerat pels socialistes com un dels temples de l’antisanchisme per les crítiques que Motos i els seus col·laboradors llancen al cap de l’Executiu, va reunir dimarts davant les pantalles 2.922.000 espectadors d’audiència mitjana en el conjunt d’Espanya i va arribar al 22,8% de quota de pantalla, d’acord amb les dades facilitades per Barlovento. Un total de 5.954.000 persones van veure almenys un minut de l’emissió, i el minut d’or es va produir a les 22.50, amb 3.888.000 televidents seguint la seva tensa entrevista amb Pablo Motos.

Notícies relacionades

Les dades referents a l’audiència d’Alberto Núñez encara no han sigut facilitades.

Amb l’entrevista de Pedro Sánchez, ‘El hormiguero’ va obtenir la seva segona millor marca aquest 2023.