Més de 8 milions

TV3 revela la recaptació final de ‘La Marató 2022’, dedicada a la salut cardiovascular

TV3 revela la recaptació final de ‘La Marató 2022’, dedicada a la salut cardiovascular

TV3

1
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +

TV3 revelarà aquest divendres a la nit la recaptació total de ‘La Marató 2022’ en un programa especial presentat per Eloi Vila. ‘El marcador de La Marató. La xifra final’ descobrirà la xifra definitiva de l’edició dedicada a les malalties cardiovasculars. La quantitat recollida es destinarà a la sensibilització social i la investigació en salut del cor.

El marcador de l’última entrega de ‘La Marató’ –celebrada el 18 de desembre del 2022– va superar els vuit milions d’euros en donacions després de 15 hores en directe a la televisió. Quan va acabar el programa, el comptador va continuar obert i s’han pogut fer donacions fins al mes de març. Aquests diners se sumaran a la xifra ja coneguda en l’especial de divendres vinent.

Els protagonistes

L’espai presentat per Vila també mostrarà alguns dels protagonistes de la jornada solidària i repassarà les prop de 6.000 sessions divulgatives dirigides als joves i les més de 3.000 activitats populars.

Durant el programa, el periodista s’acostarà de nou als testimonis que van formar part de l’última edició de ‘La Marató’ per conèixer les seves vides sis mesos després. Eloi recuperarà, entre d’altres, la història de la Gal·la, una menor que haurà de conviure tota la vida amb una cardiopatia greu, i de Txe Arana, operarada d’una malformació arteriovenenosa al cervell.

Actualització del marcador

Notícies relacionades

La producció benèfica també deixarà espai per a les històries d’alguns rostres coneguts. L’exjugador del Barça Robert Fernández parlarà de l’infart que va tenir el mes de febrer passat i la periodista Susanna Griso explicarà la mort de la seva germana i la seva mare per un ictus i un infart.

Finalment, l’actualització del marcador benèfic anirà a càrrec de la Beth, una nena que ha sigut operada amb èxit d’un trasplantament de cor a l’uci pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron. La petita s’encarregarà de prémer el botó que descobrirà la recaptació final de ‘La Marató 2022’.