A TV3 i Catalunya Ràdio

La Marató 2022, ja en marxa: ja ha recaptat més de 100.000 euros

  • El programa solidari està dedicat aquest any a la salut cardiovascular

La Marató 2022, ja en marxa: ja ha recaptat més de 100.000 euros

TVC

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Marató de TV-3 d’aquest 2022 ja està en marxa. Pocs minuts després de les deu del matí, el programa solidari, que aquest any està dedicat a la salut cardiovascular, ha fet la primera actualització del marcador de recaptació, que s’ha situat en els 101.788 euros. El programa s’ha engegat a primera hora del matí a Catalunya Ràdio, quan el presentador d’‘El Suplement’, Roger Escapa, ha donat el tret de sortida. A dos quarts de deu del matí, el programa ha començat a TV-3. Durant tot el dia, es podran fer donatius cridant al telèfon 900215050, a través de Bizum al 33333, via caixers automàtics o per la pàgina web de ‘La Marató’.

Notícies relacionades

TV-3 dedicarà 15 hores de la seva programació a un esdeveniment que aquest any està dedicat a la prevenció i cura de la primera causa de mortalitat entre les dones (un 27%) i la segona entre els homes (23%) a Catalunya. La recaptació solidària ha començat a les 9.30 hores d’aquest diumenge i està previst que acabi cap a la 1.30 de la matinada de dilluns. L’actor Antonio Banderas, el cantant Salvador Sobral i el pilot de motos Aleix Espargó són alguns dels famosos que participaran de l’espectacle televisiu per explicar les seves vivències personals vinculades amb les malalties cardiovasculars.

El conductor habitual d’‘El suplement’ de Catalunya Ràdio, Roger Escapa, ha sigut l’encarregat d’obrir les 15 hores de continguts audiovisuals, que comptaran amb fins a cinc presentadors més: Helena Garcia Melero (‘Tot es mou’), Quim Masferrer (‘El foraster’) , Eloi Vila (‘Al cotxe’), Ariadna Oltra (‘Els matins’) i Agnès Marquès (‘Planta baixa’).