Televisió

Revelat el passat polític d’Ana Rosa Quintana: la periodista se sincera en directe

  • Belén Esteban li dona una inesperada i gratuïta bufetada a Ana Rosa Quintana a ‘Sálvame’

  • Ana Rosa respon a Pedro Sánchez després de donar-se per al·ludida: «Se li ha posat cara de Pablo Iglesias»

Revelat el passat polític d’Ana Rosa Quintana: la periodista se sincera en directe
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sense cap dubte, Ana Rosa Quintana és una de les cares més conegudes de la televisió a Espanya. La madrilenya encapçala la graella de Telecinco i amb la sortida deSálvame el seu protagonisme dins de la cadena anirà a més durant els pròxims mesos. Un dels trets pels quals destaca la presentadora per excel·lència de la franja matinera són els seus dards enverinats, que molt sovint tenen com destinataris a membres del Govern.

Ana Rosa no se’n calla ni una, i així ho ha demostrat una infinitat de vegades en què ha criticat explícitament la gestió del president Sánchezi els seus. Això, al seu torn, ha provocat que una part de l’audiència situï la ‘reina dels matins’ a la mateixa casella ideològica que l’oposició, una qüestió en la qual ella mateixa ha volgut endinsar-se.

Exvotant del PSOE

Notícies relacionades

La presentadora de 67 anys no només ha reconegut que en el passat va arribar a votar el partit socialista, sinó que ha anteposat la figura crítica d’un polític com l’exdiputat Eduardo Medina a la de l’actual president: «M’agrada més que Sánchez, abans i ara», ha afirmat.

S’ha de recordar que Medina va ser el rival de Sánchez a les primàries, en què el madrileny es va imposar per sorpresa per aconseguir convertir-se en secretari general del PSOE i obligar el polític basc a allunyar-se progressivament de la cúpula del partit fins a la seva retirada final.