Relleu expectant

Ana Rosa Quintana confessa què va sentir al saber que substituirà ‘Sálvame’ i Jorge Javier Vázquez a Telecinco

  • L’ocàs de ‘Sálvame’, el programa més rendible i amb menys escrúpols

  • Ha nascut una estrella a ‘Pasapalabra’: Fernando, el jove concursant que ha arrasat en el seu debut

Ana Rosa Quintana confessa què va sentir al saber que substituirà ‘Sálvame’ i Jorge Javier Vázquez a Telecinco
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

La cancel·lació de ‘Sálvame’ continua fent parlar molt, però sobretot obre molts interrogants. El final del programa de Mediaset serà el 23 de juny i tancarà un important cicle a la televisió d’Espanya després de 14 anys d’emissions ininterrompudes. Ja se sap qui ocuparà l’espai que deixaran Jorge Javier Vázquez, el gruix de col·laboradors i La Fábrica de la Tele: serà la productora d’Ana Rosa Quintana, Unicorn Content, que regnarà Telecinco amb nou hores diàries. No obstant, la presentadora estrella encara no s’havia pronunciat sobre el relleu. Fins ara.

Unicorn es farà càrrec de les tardes de Telecinco a partir del setembre, però Ana Rosa Quintana confessa que encara no ha pensat en el nou format malgrat la magnitud de la notícia. «Primer ha d’acabar aquest curs i a poquet a poquet, que queden quatre mesos i encara hem de treballar en el projecte», va assegurar divendres en la festa que va organitzar la productora a Madrid i que va reunir moltes cares conegudes.

El que sí que va revelar la periodista és que va tenir una sorpresa quan va saber que s’encarregaria del nou programa de les tardes de Mediaset. «No pensava jo ja a hores d’ara començar cap nou repte, però al final, sempre m’ha passat el mateix en la meva vida: que tinc curiositat i soc valenta», va comentar.

«Tot ha sortit formidablement»

Tot això mentre compagina les tasques amb ‘El programa de Ana Rosa’. L’11 de maig, Quintana va anunciar que s’hauria d’absentar uns dies de la pantalla. No obstant, quatre dies després, la presentadora rebia la Medalla d’Or de Madrid amb motiu de la festivitat de Sant Isidre. Aquest va ser l’últim dia que va aparèixer en públic fins aquest dimecres, quan es va tornar a posar davant les càmeres i va explicar què li havia passat.

Notícies relacionades

«He aprofitat per fer-me les revisions anuals [del càncer de mama que va tenir fa un any] i tot ha sortit formidablement», va explicar sobre la seva absència, alhora que va recordar que «quan un té càncer, ha d’estar sempre pendent del que passa».

«Són les revisions normals, el que passa que una vegada a l’any, que coincideix amb la meva operació, són unes una miqueta més intenses, però jo en tinc cada tres mesos i ho porto al peu de la lletra», va afegir aquest divendres als micròfons de Chance.