Final a 14 anys de programa

Jorge Javier Vázquez: «Isabel Díaz Ayuso ja es va carregar un programa de La Fábrica de la Tele»

L’inesperat missatge polític de Jorge Javier Vázquez en ‘Sálvame’: «Me la jugaré»

L’ocàs de Sálvame, el programa més rendible i amb menys escrúpols

Les declaracions del presentador de ‘Sálvame’ van a l’una amb les de Belén Esteban, que creu que «tot això és una maniobra política perquè la dreta governi»

Jorge Javier Vázquez: «Isabel Díaz Ayuso ja es va carregar un programa de La Fábrica de la Tele»

David Castro

2
Es llegeix en minuts
Alexandra Costa

La cancel·lació de ‘Sálvame’ cou molt, sobretot als damnificats directes: a Jorge Javier Vázquez, al gruix de col·laboradors i a la productora La fàbrica de la Tele. El final del programa de Mediaset serà el pròxim 23 de juny i tancarà un important cicle a la televisió d’Espanya després de 14 anys d’emissions ininterrompudes. Des que va esclatar la bomba, el passat 5 de maig, tant el presentador estrella com la resta de l’elenc mostren el seu ressentiment en públic, però Jorge Javier ha anat més enllà aquest dimecres en una entrevista amb la revista ‘Lecturas’: «Isabel Díaz Ayuso ja es va carregar un programa de La Fábrica de la Tele», afirma sobre la presidenta de la Comunitat de Madrid.

Unes declaracions contundents que van a l’una amb les que Belén Esteban va fer a algú de la seva estricta confiança, segons va revelar dissabte ‘El País’. «Tot això és una maniobra política perquè la dreta governi. No penso tornar a votar Ayuso, ho tinc clar», va manifestar la ‘princesa del poble’.

Sobre la presumpta influència que Ayuso té en decisions transcendentals, Jorge Javier dona més detalls: denuncia que la presidenta del PP de Madrid ha provocat «acomiadaments» de treballadors de La Fábrica de la Tele. «Ja a es va carregar un programa de la productora a Telemadrid perquè va fer un vídeo de la infanta Elena que no li va agradar. Va fer fora tantes persones perquè a monàrquica no la guanya ningú», diu sense embuts el presentador a ‘Lecturas’, revista en què té una columna d’opinió cada setmana.

«A ‘Sálvame’ li he donat la meva vida sencera»

‘Sálvame’ li he donat la meva vida senceraJorge Javier, els col·laboradors i La fàbrica de la Tele es resisteixen a acceptar el final. De fet, des que va transcendir la notícia han deixat anar bastantes pulles en directe cap a Mediaset i Ana Rosa Quintana, que mitjançant la seva productora Unicorn Content agafarà el relleu i regnarà Telecinco amb nou hores diàries.

Notícies relacionades

El canvi de direcció de Mediaset España a finals del 2022 va donar lloc a modificacions substancials en ‘Sálvame’ com un nou codi ètic, que impedeix, entre altres coses, que els col·laboradors tractin assumptes polítics en directe. L’últim cas de desobediència té relació amb aquesta regla i se l’ha saltat ni més ni menys que el presentador. Aquest dimecres va tallar la intervenció dels mèdiums convidats al plató per compartir un anunci inesperat: «Em salto les normes i parlaré de política. Sé que em posaré en un sarau, però la meva carrera ja està feta», va assegurar.

A tot això se suma l’entrevista d’avui a ‘Lecturas’. La publicació destaca a la portada d’aquesta setmana titulars com «a ‘Sálvame’ li he donat la meva vida sencera», «estic a punt de plorar diverses vegades al dia». En pàgines interiors, el presentador també explica que diversos polítics l’han trucat o enviat un missatge després de la cancel·lació de l’espai de les tardes de Telecinco. «Yolanda Díaz, Mónica García, Iñigo Errejón, Miquel Iceta, Pablo Iglesias, Irene Montero i Ada Colau», ha concretat.