Televisió

Mediaset es pronuncia sobre la continuïtat de Jorge Javier a Telecinco: «És un talent»

Jorge Javier ironitza amb la nova aposta de Telecinco: «Estic desitjant veure-la»

«‘Sálvame’ és el TikTok de les senyores»: com el programa ha revolucionat la tele

Jorge Javier revela que té contracte amb Mediaset fins al 2025

Mediaset es pronuncia sobre la continuïtat de Jorge Javier a Telecinco: «És un talent»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cancel·lació de ‘Sálvame’ després de 14 anys en antena ha obligat els protagonistes del programa de Telecinco a emprendre nous projectes o buscar altres espais televisius. Entre les cares més visibles del magazín hi ha la del seu presentador Jorge Javier Vázquez, que, malgrat tot, té contracte amb Mediaset fins al 2025.

En una entrevista recent a ‘La matemàtica del mirall’ de La 2, el badaloní es va mostrar tranquil: «Que volen comptar amb mi, perfecte. Que l’equip directiu entén que pertanyo a una altra època i que aquesta època no casa amb el que fan, perfecte», va assegurar.

Continuïtat a Telecinco

Notícies relacionades

De tota manera, sembla ser que la direcció del grup que compta amb Jorge Javier, a qui Alessandro Salem, nou conseller delegat, ha catalogat de «talent» en una entrevista per al diari ‘El País’. Així doncs, després de la finalització de Supervivientes no seria estrany tenir present el també actor de 52 anys en altres platós de la programació en graella de Telecinco.

Un altre aspecte a destacar és el vincle entre l’empresa de comunicació televisiva italiana i La fábrica de la tele. Tal com apunta el mateix Salem, continuaran contractant la productora fundada el 2007 malgrat els rumors de distanciament entre totes dues després del sorprenent tancament del magazín més exitós dels últims anys a Espanya.