Adeu als comptes compartits

Netflix: així pots subscriure-t’hi a un preu més barat que a la mateixa plataforma

Hi ha operadors de telecomunicacions que incorporen la plataforma de ‘streaming’ al seu catàleg i amb ofertes que et poden sortir a compte

  • Com t’afecta el final dels comptes compartits de Netflix

  • Indignació amb Netflix: la quota anual de la plataforma costa més que Disney+, HBO i Amazon Prime Video juntes

  • Ryanair es burla de la pujada de preus de Netflix i la broma se li gira en contra

Netflix: així pots subscriure-t’hi a un preu més barat que a la mateixa plataforma

Pexels / Cotton Bro

2
Es llegeix en minuts

Amb l’imminent canvi dels comptes compartits de Netflix a Espanya, els clients de la plataforma de ‘streaming’ han tret la calculadora per veure si els compensa mantenir la subscripció. I és que des d’aquest febrer els subscriptors han de crear un subcompte de manera voluntària i, una vegada creat, se’ls aplicarà la tarifa addicional quan se’ls facturi el pla general.

És per això que molts usuaris tenen dubtes sobre l’actualització del seu càrrec bancari, que depèn de quan creïn aquest subcompte.

Notícies relacionades

En aquesta línia, la quota anual més completa de la plataforma passa a costar més que Disney+, HBO i Amazon Prime Video juntes.

«Estimar és compartir contrasenya», deia Netflix des del seu compte oficial de Twitter el març del 2017. Ara que això ja és història, la polèmica es disputa entre dos bàndols. D’una banda, molts usuaris han donat l’esquena a la plataforma i han mostrat a les xarxes socials com s’han donat de baixa. De l’altra, hi ha els que s’agafen a qualsevol alternativa per continuar veient continguts en ‘streaming’. Si aquest és el teu cas, hi ha operadores de telecomunicacions que incorporen Netflix al seu catàleg i amb ofertes que et poden sortir a compte.

Movistar

Movistar ofereix Netflix als clients que tinguin contractat miMovistar o Fusión. És a dir, un paquet múltiple que conté internet, línia mòbil i televisió, així com altres serveis addicionals que els usuaris poden escollir (i pagar) segons les seves necessitats. Actualment, Movistar té una oferta activa: pots contractar Netflix a meitat del preu habitual del pla estàndard (12,99 euros), per un cost extra de 6 euros. Això, sí, la promoció dura sis mesos; després hauràs de pagar la tarifa habitual a Movistar, que tot i així resulta ser un euro més barata (12 euros) que a la plataforma.

Orange

Orange també permet integrar Netflix a través de diferents tarifes. Al marge de tenir contractada la fibra amb l’operador taronja, sí que necessites tenir Orange TV i, a més, el servei de 90 canals, i no el bàsic de 60. Alguns paquets ja inclouen Netflix, tot i que no especifica quina modalitat. Altrament, pots afegir-lo per 10 euros al mes, cosa que suposa un estalvi de 2,99 euros en comparació amb el pla estàndard de la plataforma.

Pepephone

Una altra de les empreses de renom al sector de les telecomunicacions que ofereix també Netflix com a part del seu catàleg d’internet i mòbil és Pepephone. A la pàgina web s’especifiquen les diferents tarifes que inclouen el servei de ‘streaming’, però la més barata costa 40,20 euros al mes i sense cap tipus de permanència.

Euskaltel

Euskaltel, que ara pertany al grup MásMovil, ofereix diferents paquets anomenats Netflix Fans, que tenen el pla estàndard de la plataforma. Només cal tenir contractada la línia mòbil amb l’operador basc. «Totes les modalitats de Netflix Fan inclouen Netflix + 10 GB extres cada mes per al mòbil Euskaltel que tu decideixis», assegura la companyia a la seva web. El preu és de 8 euros al mes en comparació amb els 12,99 euros de la plataforma, que s’incrementa només segons el nombre de pantalles simultànies a les quals vols veure Netflix.

Vodafone i Virgin Telco

Vodafone i Virgin Telco també tenen Netflix al seu catàleg de serveis, però pel mateix preu de la plataforma.

Temes:

Netflix