Televisió

Monumental enuig de Jorge Javier en ple ‘Sálvame’

  • Kiko Matamoros revela això a ‘Sálvame’ sobre la seva vida personal

  • Kiko Hernández avisa Jorge Javier sobre una cosa mai vista a ‘Sálvame’: «Et caurien els pantalons»

Monumental enuig de Jorge Javier en ple ‘Sálvame’

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les gravacions de José Antonio Canales Rivera titllant de «secta» el programa Sálvame no han agradat gens al presentador Jorge Javier Vázquez. En les imatges s’hi pot sentir com el torero carrega contra el seu germà i l’espai televisiu de Telecinco, el qual acusa d’haver tret «tota la merda» perquè no abandonés: «Escoltava la sintonia de ‘Sálvame’ i em posava a vomitar», ha assegurat l’excol·laborador.

Aquestes paraules han provocat que Vázquezi altres membres de l’equip hagin contestat al torero fent al·lusió als «termes delictius» que ha fet servir Canales Rivera per «emmascarar la seva pròpia covardia», a més d’acusar-lo del seu tracte amb Riverita’ abans de la seva mort.

Negligències, robatoris i pressions

Notícies relacionades

El presentador de ‘Sálvame’ no ha sigut l’únic a reaccionar a les declaracions del seu excompany. Kiko Hernández també s’ha mostrat sorprès: «És fer una acusació a un equip tan ‘heavy’ que potser aquestes persones s’ho creuen, no sé a qui s’ho està explicant...», ha afirmat

Per la seva banda, Rafa, amic de l’oncle de Canales durant els seus últims anys de vida, ha llançat serioses acusacions sobre el nebot de ’Riverita’. El testimoni ha assegurat que el fill de José Antonio Canales no es va ocupar del seu oncle tant com deia, a més de culpar-lo d’haver robat 300 euros de la seva targeta de crèdit. A això, Rafa hi afegeix que Canales Rivera hauria «pressionat» el germà de la seva mare perquè canviés el testament, en el qual el torero de 48 anys va acabar sent triat com a hereu universal.