Televisió

Li llegeixen l’horòscop a Kiko Matamoros a ‘Sálvame’: així serà el seu 2023

  • Kiko Matamoros revela això a ‘Sálvame’ sobre la seva vida personal

  • Kiko Matamoros, ingressat d’urgència per culpa d’una exclusiva relacionada amb Marta López Álamo

Li llegeixen l’horòscop a Kiko Matamoros a ‘Sálvame’: així serà el seu 2023
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kiko Matamoros passa un moment dolç en la seva carrera dins els platós de televisió. El col·laborador de programes com Sálvame ja ha anunciat el seu casament a l’estiu amb la ‘influencer’ Marta López, amb qui manté una relació amorosa des del 2019.

Amb aquesta celebració a la vista, tot apunta que el futur li ofereix alegries al madrileny. No obstant, Iban García, jove col·laborador de Telecinco, ha volgut confirmar aquests presagis ajudant-se de les prediccions que apareixen en l’horòscop.

«Nous capítols»

Notícies relacionades

Tal com ha anunciat García, segons el signe Capricorn de Kiko Matamoros aquest febrer «es tanquen diferents etapes i s’obren nous capítols de la seva vida». De fet, el col·laborador de ‘Sálvame’ ha confirmat que aquesta predicció és encertada, ja que té preparats alguns projectes professionals. Tanmateix, Matamoros no ha revelat més detalls al respecte.

Així mateix, l’astrologia preveu una «transformació» del promès de Marta López, a qui Iban García ha desitjat molta sort, tant aquest febrer ple d’experiències com de cara al casament. Quant al casament, Matamoros prefereix guardar discreció sobre com anirà vestit, tot i que sí que ha reconegut estar «content» per l’enllaç. Amb tot, el madrileny ha matisat que «la llista de gent que no està convidada és molt llarga».