Abans de la fama

Kiko Matamoros revela això a ‘Sálvame’ sobre la seva vida personal

  • Kiko Matamoros, ingressat d’urgència per culpa d’una exclusiva relacionada amb Marta López Álamo

  • Belén Esteban torna a ser objecte de rumors: ¿abandona ‘Sálvame’?

Kiko Matamoros revela això a ‘Sálvame’ sobre la seva vida personal
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kiko Matamoros ha revelat en l’últim programa de Sálvame a què es dedicava abans de saltar a l’estrellat amb col·laboracions en programes de televisió com ‘Crónicas marcianas’ i participacions en realities de la talla de ‘Gran Hermano VIP’ o ‘Supervivientes’. El madrileny ha recordat els seus inicis com a representant de models, així com la seva feina de socorrista o venedor d’enciclopèdies a domicili, abans d’exercir d’actor de doblatge a Sevilla.

Al llarg de més de dues dècades, Matamoros ha sigut un dels personatges públics més coneguts d’Espanya. El col·laborador, de 66 anys, va aconseguir introduir-se en el món de la televisió després de representar la model Mar Flores, germana del seu antic matrimoni, la presentadora Marián Flores.

Lluny de l’espectacle

Notícies relacionades

Abans de convertir-se en una de les cares habituals a l’encendre el televisor, Kiko Matamoros va estar involucrat en camps professionals molt allunyats de l’espectacle. Tal com va declarar en una entrevista per a The Objective, el col·laborador de ‘Sálvame’ no s’enorgulleix d’haver venut enciclopèdies quan era jove: «Va ser una manera d’estafar el proïsme i estafar-se també un mateix perquè crec que s’han de fer altres coses», ha afirmat.

Així mateix, Matamoros agraeix la fama que té actualment: No «em crea problemes, al revés. M’aporta satisfacció, afalacs i abraçades de la gent que va pel carrer», ha confessat al periodista Carlos Padilla.