Televisió

Un col·laborador del ‘Zona Franca’ de TV-3, fora del programa per un polèmic gag sobre el PSC

Un col·laborador del ‘Zona Franca’ de TV-3, fora del programa per un polèmic gag sobre el PSC
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’humorista Manel Vidal, col·laborador del programa ‘Zona Franca’ de TV-3, deixarà de fer la seva secció setmanal al ‘late show’ després de fer un polèmic gag sobre el PSC. Així ho ha avançat el diari ‘Ara’, que explica que la televisió pública catalana i la productora Atomic Beat Media han arribat a un acord sobre la seva no continuïtat. Aquest mitjà informa que el detonant ha sigut un gag que es va produir a la seva última secció en el programa d’humor.

Notícies relacionades

Vidal feia un satíric consultori polític en conversa amb el conductor del programa, Joel Díaz. En l’últim programa, amb el clàssic quadro esquerra/dreta i autoritari/llibertari va situar un «votant del PSC» a la part de dalt i a la dreta, però en un gràfic que havia adoptat parcialment la forma d’una esvàstica.

L’‘Ara’ explica que la broma va fer enfadar els socialistes catalans i això es va traslladar a un consell de govern de la CCMA amb tres dels seus set membres nomenats a proposta del PSC. La decisió de prescindir de Vidal, segons fonts de TV-3 que han explicat a aquest diari, ha sigut presa després de considerar que «s’han traspassat els límits».

Temes:

TV-3