Televisió

Un any després, ha tornat a passar a ‘Pasapalabra’

Diego Revuelta ha protagonitzat, una altra vegada, un momentàs de la prova ¿’Dónde están’?

  • El públic de ‘Pasapalabra’ denuncia que va rebre un tracte «denigrant»

  • Rafa s’acomiada de ‘Pasapalabra’ de la pitjor manera possible

Un any després, ha tornat a passar a ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En ocasions, els concursants del ’Rosco’ es fan a un costat per deixar tot el protagonisme als convidats i integrants de l’equip blau i taronja. Així ha passat en el programa de dimecres, quan Diego Revuelta, una de les cares més conegudes del programa ’Espejo Público’, ha tornat a acaparar tots els focus a l’espai televisiu presentat perRoberto Leal.

Un any després del seu últim pas pel plató de Pasapalabra’, el periodista de 39 anys ha aconseguit completar la prova ’¿Dónde están?’ un joc de memòria en el qual s’ha de recordar la posició de nou paraules diferents, cada una associada a un número. «Ho he tornat a fer un any més tard, ja me’n puc anar tranquil», ha reconegut il·lusionat.

Jugada magistral

Notícies relacionades

En el tercer programa com a convidat, el periodista de Palma de Mallorca ha culminat una actuació estel·lar, completant el ‘¿Dónde están?’ amb la temàtica «persianes» en només un intent, aprofitant el rebot després dels errors de l’actriu Eva Santolaria i Orestes.

Es tracta de la segona vegada que Revuelta aconsegueix aquesta fita, just un any després que ho aconseguís per primera vegada. L’emoció ha sigut tan gran que el col·laborador del matinal presentat per Susanna Griso s’ha abraçat amb Orestes per celebrar-ho. «¡Això no es veu cada dia!», ha exclamat.