Cadira blava

Rafa s’acomiada de ‘Pasapalabra’ de la pitjor manera possible

  • L’Orestes s’estira els cabells en l’últim ‘Rosco’ de ‘Pasapalabra’: el motiu

  • La paraula que deixa l’Orestes sense 2.032.000 euros en el ‘Rosco’ de ‘Pasapalabra’

Rafa s’acomiada de ‘Pasapalabra’ de la pitjor manera possible

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

De tant en tant, l’Orestes Barbero i el Rafa Castaño, concursants hegemònics de ‘Pasapalabra’, es donen una treva i un dels dos ha de visitar la cadira blava per poder assegurar-se la continuïtat en el programa. L’últim a caure ha sigut el sevillà, que ha sigut derrotat per la mínima en un duel frenètic per aconseguir el pot del ‘Rosco’.

Després que el concursant burgalès es quedés a les portes d’aconseguir el premi de més de 2 milions d’euros, el seu contrincant va tenir l’oportunitat de fer el mateix si encertava les dues lletres que completaven el seu ‘Rosco’. Desafortunadament per al Rafa, les seves respostes per a la ‘E’ i la ‘M’ van ser incorrectes, condemnant-lo a tornar a la cadira blava.

Un error de diferència

Notícies relacionades

Després de més de 300 programes al capdavant del concurs per excel·lència d’Antena 3, l’Orestes va tenir a les mans aconseguir l’anhelat pot. Tanmateix, el burgalès, que comptava amb 24 segons per respondre a la pregunta sobre el cognom d’un il·lustrat del segle XVIII autor de l’obra ‘Clarín sonoro de la fama’, va fallar el seu intent.

D’aquesta manera, el resultat final del programa de dimarts quedava a mercè del Rafa, que tenia encara 45 segons per davant per contestar almenys una de les dues preguntes restants del seu ‘Rosco’ i assegurar-se així un nou empat. Després de fallar la lletra ‘E’, el sevillà estava obligat a encertar l’últim intent per igualar el seu contrincant. Amb tot, l’última bala del Rafa tampoc li va servir per aconseguir l’esmentat encert, motiu pel qual s’haurà d’enfrontar a un nou rival en la prova de la cadira blava per poder continuar optant al premi de ‘Pasapalabra’.