Televisió

Orestes s’estira els cabells a l’última roda de ‘Pasapalabra’: el motiu

El concursant ha tornat a ser a prop d’aconseguir el pot, que ja supera els dos milions d’euros

Orestes s’estira els cabells a l’última roda de ‘Pasapalabra’: el motiu
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Orestes Barbero, de 26 anys, es va tornar a quedar a tan sols un encert d’aconseguir completar la roda de Pasapalabra a l’emissió d’aquest dimarts. És l’enèsima vegada que el concursant burgalès, el més longeu del programa presentat per Roberto Leal, es queda a les portes d’aconseguir aquest premi anhelat, que ja supera els dos milions d’euros.

En tan sols dos torns, la cara del programa des de fa més d’un any ja havia encertat 18 de les 25 preguntes, i havia deixat tota la pressió a sobre del seu contrincant Rafa Castaño. De nou, el sevillà va aconseguir plantar-li cara, tot i que la sorpresa va saltar en el moment en què, quan feien falta de 24 segons, Orestes va tenir l’oportunitat d’aconseguir el premi si encertava l’última lletra de la roda: «Amb la L, cognom de l’il·lustrat del segle XVIII autor del llibre ‘Clarín sonoro de la fama’», va enunciar Leal.

Un ‘déjà-vu’ constant

Notícies relacionades

Una altra vegada, Orestes es va quedar a res d’aconseguir el pot de ‘Pasapalabra’, la quantitat del qual ascendeix fins als 2.032.000 euros. El filòleg burgalès va respondre «Lista» a l’última pregunta de la roda, que feia referència al cognom de l’il·lustrat del segle XVIII autor del llibre ‘Clarín sonoro de la fama’.

«Aquesta pot ser que em dolgui quan me la diguis», va avisar Orestes pocs segons abans de descobrir que tampoc en aquesta ocasió havia aconseguit la roda. Leal li va comunicar que la resposta correcta era Lezaún, malgrat que tots dos autors pertanyessin a la mateixa època. «Encara rai; no m’hauria passat mai pel cap», es va consolar el burgalès.