Televisió

Canvi «històric» en el pot de ‘Pasapalabra’

  • Els «fitxatges» de l’Orestes i el Rafa per guanyar l’històric pot de ‘Pasapalabra’

Canvi «històric» en el pot de ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malgrat que el Rafa i l’Orestes continuaven sent els protagonistes del programa d’aquest dimarts, una cosa que es repeteix des de fa mesos, Roberto Lealva anunciar un canvi «històric» en el pot de ‘Pasapalabra’. El presentador del concurs d’Antena 3 va revelar que, per primera vegada, el premi per al guanyador del ‘Rosco’ acumula més de dos milions d’euros.

Des del setembre del 2021, quan Sofía Álvarez va aconseguir el premi de 466.000 euros, aquesta quantitat no ha parat d’augmentar. Actualment, Orestes Barbero és el màxim candidat a aconseguir aquest pot milionari, després d’acumular més de 300 participacions seguides. No obstant, Rafa Castaño és un rival difícil de vèncer i, com s’ha pogut veure en els últims enfrontaments, no li posarà les coses fàcils al seu contrincant burgalès.

Dos anys ‘engreixant-se’

Notícies relacionades

El pot de ‘Pasapalabra’ no ha parat de créixer des del setembre del 2021. En aquell moment, la concursant Sofía Álvarezva aconseguir els 25 encerts del ‘Rosco’ que la certificaven com a flamant campiona d’un premi de 466.000 euros. Es tracta d’una quantitat molt allunyada dels 2.002.000 euros que s’han acumulat al llarg dels 15 mesos següents.

Tot i que el Rafa i l’Orestes mantenen el seu duel particular des de fa uns quants mesos, la veritat és que tots dos són dignes candidats a emportar-se el pot. Tant el sevillà com el burgalès han estat a prop de completar el ’Rosco’ en més d’una ocasió, tot i que cap ho hagi aconseguit. Per aquesta raó, l’expectació al voltant del programa presentat per Roberto Leal i els rumorssobre un possible guanyador en els pròxims programes no han fet res més que créixer, i han situat el concurs d’Antena 3 en pics d’audiència inaudits.