Televisió

«Pesat amb els teus acudits dolents»: l’audiència de ‘Pasapalabra’ es cansa de l’Orestes

Els espectadors tornen a esclatar contra el programa, que acusen de decantar-se sempre pel burgalès perquè continuï optant a emportar-se el ‘Rosco’

  • Canvi «històric» en el pot de ‘Pasapalabra’

«Pesat amb els teus acudits dolents»: l’audiència de ‘Pasapalabra’ es cansa de l’Orestes
2
Es llegeix en minuts

Orestes Barbero continua sumant programes i ‘Roscos’ a ‘Pasapalabra’, una cosa que sembla no agradar massa a una part de l’audiència. Els espectadors han estat acusant periòdicament el concurs que presenta Roberto Leal de posar facilitats perquè el participant burgalès, que ja acumula més d’un any de continuïtat ininterrompuda, continuï concursant.

A més, l’embafament d’alguns espectadors sembla arribar al límit i ja no suporten els reiterats «acudits dolents» de l’Orestes, segons denuncien. Però encara n’hi ha més: alguns defensen que el concursant no vol guanyar i busca mantenir-se en el programa per engrossir el pot del ‘Rosco’ i que tothom continuï parlant-ne, acumulant fama i diners.

De fet, l’Orestes ha participat en més de 300 programes i ha aconseguit acumular un pot sense precedents: 1.966.000 euros. Tanmateix, al no haver completat mai el ‘Rosco’, ningú ha de poder ocupar la seva cadira blava. És per això que els espectadors es qüestionen si realment l’Orestes juga a no guanyar el ‘Rosco’.

Notícies relacionades

Molts són els usuaris a Twitter que han mostrat la seva disconformitat amb les bromes de l’Orestes i fins i tot alguns demanen al participant que resolgui el ‘Rosco’ per sortir del programa d’Antena 3: «L’Orestes el que ha de fer és centrar-se i deixar els acudits per quan toqui», diu una tuitaire.

Sembla ser que les gracietes de l’Orestes no acaben d’acontentar el públic. La seva forma de resoldre el ‘Rosco’ amb diverses ratxes d’encerts, el nivell dels seus rivals i ara els «acudits dolents» han sigut alguns dels factors que han indignat els seguidors de ‘Pasapalabra’, que denuncien una pèrdua d’atractiu per part del programa d’Antena 3.