Mario

La guanyadora del ‘talent’ musical ‘Eufòria’ ha participat en el concert del Palau Sant Jordi que emetrà la cadena

Mario

TVC

3
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Mariona Escoda (Valls, 2001), la guanyadora de la primera edició d’ ‘Eufòria’, recordarà aquest 2022 com l’any en què tots els esforços que va fer de petita per formar-se com una artista completa han donat els seus fruits. Tants per omplir uns quants cistells: després del triomf en el ‘talent’ de TV-3 li va arribar l’oportunitat de gravar la cançó de l’estiu de TV-3 amb el cantant Miki Núñez; al juliol va omplir juntament amb els seus companys un estadi com el Palau Sant Jordi; després va ser fitxada per Àngel Llàcer per al musical ‘El Petit Príncep’ i ara debutarà fent les campanades de TV-3, amb el seu estimat Miki. En la ‘première’ de l’audiovisual del concert que TV-3 emetrà el dia 6 (prèviament, divendres 30, se n’oferirà el ‘making off’) assegurava que només aspira a ser feliç amb el que fa. Acabarà l’any sent-ho molt.

En la ‘première’ del concert d’‘Eufòria’ se’t veia molt emocionada.

Sí, perquè viure-ho ja va ser molt especial, amb la qual cosa reviure totes aquelles emocions... Perquè el concert va ser tan impactant... Va ser màgic.

Que bé que l’emeti ara TV-3 i el pugui veure tothom.

És clar, que pugui arribar a tots. Aquells que no hi van poder assistir, que puguin veure’l, i els que hi van ser, que el puguin reviure.

Per si no eren poques emocions, aquesta nit de Cap d’Any debutes a les campanades de TV-3. 

Sí, és molt fort. ¡I amb Miki Núñez! En el moment en què em van dir que les faria va ser molt ‘heavy’. Crec que serà una de les coses més ‘top’ que faré.

Quan les veies a casa teva ¿t’hauries imaginat que hi series?

No. Veus referents teus fent les campanes i ara te les ofereixen a tu... Tot i que la part guai és que serà amb el Miki, i per tant serà molt fàcil. És que tenim molt bona relació.

De fet, a part de coincidir a ‘Eufòria’, on ell era el presentador, han gravat junts la cançó de l’estiu de TV-3. 

Sí. És que el Miki és una mica casa. I per tant ens retroalimentarem d’una energia molt familiar i positiva i serà maco.

Aquest any 2022 ha sigut màgic per a tu: el ‘talent’, el premi, la cançó de l’estiu de TV-3, el musical ‘El Petit Príncep’, les campanades... 

Totalment màgic. Ha sigut una successió de somnis complerts. Molt fort. Jo encara no assimilo com ha pogut passar tot això en tan pocs mesos. Perquè no ha sigut ni tan sols un any, ¡ha sigut mig any! Han passat tantes coses i tan importants... Jo sempre demano que m’aixequi al matí i vagi feliç a treballar. Que siguin oportunitats més grans o més petites, però que jo sigui feliç amb el que faig.

I a part del teu èxit televisiu, ¿com va el tema de la música? ¿Presentaràs alguna cançó teva en la nova edició d’‘Eufòria’?

No ho sé, perquè està molt verd això encara. Però quan publiqui l’àlbum m’encantaria que m’hi convidessin.

Sempre t’has posat reptes a la vida. ¿El següent seria participar en una sèrie de TV-3?

Com a actriu no sé com em podria desenvolupar. I tampoc li vull prendre la feina a algú que s’ha format per fer-la. Les coses com són.

Notícies relacionades

Però mira Aitana, que li feia respecte la interpretació i ja ha estrenat la primera sèrie (‘La última’, Disney+).   

Sí, però s’ho ha pencat molt. En veus escenes i penses que ¡la tia ho fa molt bé! Cosa que m’ha sorprès moltíssim i m’encanta. Així que, evidentment, si em donessin una oportunitat, pencaria fins al final per fer-ho tan bé com pogués.