Televisió

‘Pasapalabra’: ¿L’Orestes juga a no guanyar el ‘Rosco’?

El concursant continua ampliant la seva marca després de superar els 300 programes, però se li resisteix el pot final

‘Pasapalabra’: ¿L’Orestes juga a no guanyar el ‘Rosco’?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Orestes Barbero, de 26 anys, s’ha convertit en un dels protagonistes de ‘Pasapalabra’. El concursant burgalès va debutar en el programa l’1 d’octubre del 2021 i des d’aleshores no ha abandonat el plató de l’espai televisiu presentat per Roberto Leal. Amb la marca dels 300 programes superada i la seva consolidació com una de les cares més conegudes de la televisió, a l’Orestes només li falta per aconseguir un últim objectiu: completar el ‘Rosco’ i emportar-se el pot de prop de 2 milions d’euros.

No obstant, una part de l’audiència del programa d’Antena 3 s’ha començat a qüestionar si en realitat l’Orestes està mirant d’allargar el seu pas per ‘Pasapalabra’ i així poder ampliar el premi acumulat.

Gairebé 2 milions

La rivalitat entre l’Orestes i el Rafa, amb més de 300 i 100 programes respectivament, ha donat lloc a un pot sense precedents: 1.966.000 euros és la quantitat acumulada fins avui en el premi per al guanyador del ‘Rosco’. Lluny de quedar aquí, aquesta xifra continua augmentant cada tarda, i tot fa pensar que aviat superarà la barrera dels 2 milions d’euros.

Així mateix, els concursants també acumulen guanys gràcies a les seves victòries i empats en cada programa. La permanència d’un i altre els ha permès aconseguir en repetides ocasions la recompensa de 1.200 euros per al guanyador de cada vetllada. Per aquesta raó, entre els espectadors han guanyat força les teoriessobre un possible pacte entre els participants o la suposada decisió de l’Orestes de no guanyar el ‘Rosco’ per fer créixer encara més el pot.

Guanys en un any

Notícies relacionades

Durant l’any que l’Orestes ha concursat sense pausa en el programa de Roberto Leal, ha completat un total de 162 programes. D’aquests, 64 s’han saldat amb un empat amb els seus rivals, mentre que els altres 98 s’han decantat a favor del burgalès. D’aquesta manera, el participant més longeu de ‘Pasapalabra’ hauria acumulat un total de 156.000 euros (sense impostos) des del seu debut fins a l’1 d’octubre del 2022.

Tot i que es tracta d’una xifra a l’abast de només uns quants, aquest pot s’allunya molt dels gairebé 2 milions que s’adjudicaria en cas d’encertar les 25 preguntes del ‘Rosco’.

Temes:

Pasapalabra